Still Traveling Wilburys

Still Tra­ve­ling Wilburys

'Handle With Care' Benelux Tour

10 mei 2024 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 22:10

Helaas gaat dit optreden van Still Travelling Wilburys vanwege onvoorziene omstandigheden niet door.

Omdat wij in de nabije toekomst geen mogelijkheden zien voor een nieuw datum voor dit optreden zullen wij alle tickets vergoeden. Je kunt het aankoop bedrag binnen vijf werkdagen terug op de rekening waarmee de aankoop gedaan is verwachten. Voor eventuele verdere vragen kun je contact opnemen via [email protected].

Time table
20:00

Doors open

20:30

Still Traveling Wilburys

22:10

Verwacht einde

Artist Info
Still Traveling Wilburys
Still Traveling Wilburys

The Still Traveling Wilburys is een Nederlands collectief en zal door de Benelux touren in Mei' 24 met de gehele 'Vol 1' plaat, een selectie van 'Vol 3' en Solo Hits van de individuele Wilburys! (Verwacht wat door Jeff Lynne geproduceerde hits)Still Traveling Wilbury's zijn:Bert (Fonderie) Wilbury als Otis & Buster Sidebury (AKA Jim Keltner): Lead Vocals, Drums, Percussion(Je zou Bert kunnen kunnen van de Haagse 'Supergroup' The Wishing Well, Tuesday Child, Neil Young Tribute, Little Boogie Boy & Stringcaster) Thijs (Heij) Wilbury als Lucky (AKA Bob): Lead Vocals, Electric Guitar, Harmonica(Thijs speelt ook bij de Tribute bands Joy Division Undercover & the Sound Undercover, speelt toetsen bij Prof.Nomad, eenthe Cure tribute met leden van Betty Serveert en heeft zijn eigen band Taxicat)Edwin (Oranje) Wilbury as Charlie T. (AKA Tom): Lead Vocals, Bass, Synth(Je zal Edwin bas kunnen zien spelen (en dansen) op podia door heel Nederland, Belgie & Duitsland bij Joy DivisionUndercover & the Sound Undercover en speelt hij toetsen bij The Beatles Tribute band One after 909. Ook zingt hij ( enspeelt alle instrumenten ) voor Whiskers EP (Leuk Weetje: Ed is ook een Klassieke Gitaar Maestro! ))Rempe (Kooij) Wilbury as Nelson (AKA George): Lead Vocals, Guitars, Keys(Rempe speelt gitaar bij the Sound Undercover, Speelt John Lennon in the Beatles Tribute Band One after 909. Ook speelthij gitaar bij het Utrechtse Post Punk kwartet Kaspar Baum en is hij de Europese gitarist van de Canadese Rocker Dave Rave (Teenage Head). Heeft ook getourd met en gecomponeerd voor Mina Caputo (Life of Agony, US))Theo (Mackaay) Wilbury as Lefty (AKA Roy): Lead Vocals, Guitars(Onze 'Roy Orbinson' Theo was de zanger en gitarist van de Maatschappijkritische nederpopgroep Braak uit de jaren 80.Ook speelde hij gitaar bij Lenny Kuhr in de jaren '70. En natuurlijk componeert hij ook zelf. Ook is Theo een gerenommeerdschilder en beeldhouwer. Je kunt zijn werk door heel Nederland bewonderen. Hij ontwierp o.a Het Gouden Kalf)Allard (Robert) Wilbury as Otis (AKA Jeff): Lead Vocals, Guitars, Brass, Keys( Allard is het bekendst als hoornist van de Beatles Tribute band the Analoques, maar ook mocht hij vele Joop van denEnde musicals opsieren. Je zult hem vast en zeker een keer gezien dan wel gehoord hebben:)) The Traveling Wilbury's"De Traveling Wilburys was een gelegenheidsband die in 1988 ontstond op initiatief van voormalig Beatle George Harrison.. Naast Harrison bestond de supergroep uit Jeff Lynne, Tom Petty, Bob Dylan en Roy Orbinson. De 'Wilburys' brachten twee cd's uit, maar traden nooit op en gaven nauwelijks interviews. De samenwerking ontstond toen Harrison zijn vrienden Lynne en Orbison uitnodigde om mee te werken aan de B-kant voor zijn single This is Love. Het was de bedoeling om het nummer op te nemen op een oude achtsporenrecorder van Dylan. Petty kwam in beeld omdat Harrison zijn gitaar bij hem had laten liggen. Platenmaatschappij Warner realiseerde zich dat het door de vijf opgenomen nummer Handle with care te goed was om slechts als B-kantje te dienen e n vroeg de gelegenheidsformatie om een album te maken. Harrison zou de band later in interviews een 'happy accident' noemen". (wikipedia)

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

GEANNULEERD
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies