Miranda Sex Garden (UK)

Miran­da Sex Gar­den (UK)

RePost! presenteert eclectische Britse gothic rock band

19 mei 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 19:30
Verwachte eindtijd: 22:00

Miranda Sex Garden is een Britse muziekgroep die actief was van 1990 tot 2001 en recent weer is opgericht. De band rondom de klassiek geschoolde zangeres Katharine Blake evolueerde van folk en a-capella naar gothic rock. Het aantal optredens van Miranda Sex Garden in de Benelux is op één hand te tellen; alleen midden jaren 90 kwam de groep regelmatig over vanuit Engeland om o.a. Paradiso en op Dour festival te spelen. In 2024 brengt de band voor het eerst in jaren nieuw materiaal uit, waarna ze tijdens hun Europese tour op 19 mei de Nieuwe Nor aandoen.

Miranda Sex Garden speelt een mengeling van klassiek, gothicmuziek, folk en ethereal wave. Het enige constane groepslid is Katharine Blake. Zij was de oprichtster van de groep, samen met Kelly McCusker en Jocelyn West. Later voegden zich andere muzikanten en zangeressen bij de groep. De groep evolueerde van een a-capella ensemble naar een gothic-rockband. De klassiek geschoolde zang bleef echter aanwezig. Een ander belangrijk kenmerk is het veelvuldige gebruik van strijkinstrumenten.

Support door Bleedingblackwood

Timo C Engel, ook bekend als Bleedingblackwood, betovert het publiek met zijn atmosferische Lo-Fi Pop Hymnen op het podium, variërend van subtiel tot weelderig. Hij betreedt vaak het toneel in duisternis, waarbij zijn muziek geleidelijk aan het licht brengt. Soms ontleent hij geluiden aan de wereld om ze vervolgens te bewerken op de computer, maar zijn creaties blijven altijd geworteld in de natuur. Met een scala aan instrumenten, van akoestische gitaar en speelgoedpiano tot kalimba en klokkenspel, en zelfs een eenzame metronoom, weeft hij een een unieke sound, live on stage.

Dit is een clubkaart-concert!

Time table
18:00

Café open

19:00

Doors open

19:30

Bleedingblackwood

20:15

Miranda Sex Garden

21:45

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies