Hard in Heerlen: Vanaheim, Xaon & End of the Dream

Hard in Heer­len: Vana­heim, Xaon & End of the Dream

Een episch verhaal verpakt in drie keiharde metalbands!

23 mei 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 19:20
Verwachte eindtijd: 23:00

Vanaheim heeft het afgelopen jaar indruk gemaakt als een opkomende naam in de muziekscene. Hun Epic Folk Metal, doordrenkt van heftigheid en magie, dwingt bij hun concerten niets anders af dan meedogenloos moshen, bewegen en dansen. Met het verschijnen van hun debuut full-length album "Een Verloren Verhaal" zijn talloze deuren voor hen geopend. Ze hebben niet alleen getourd met Ensiferum, maar ook meerdere keren het voorprogramma verzorgd voor bands als Heidevolk en Finsterforst. Bovendien sierde ze dit jaar het podium op Graspop 2023 en op vele andere festivals en clubshows.

Xaon bewijst met hun beheersing van Symphonic Death Metal dat ze precies weten hoe ze een onvergetelijk optreden moeten neerzetten. Met drie full-length albums op hun naam hebben ze het podium gedeeld met indrukwekkende namen als Septicflesh, Krisiun, Obscura en Týr, en zelfs een show met Gojira gespeeld. Het recente album "The Lethean" bevestigt opnieuw hun artistieke waarde. Niet te vergeten hebben ze onlangs de Wacken Battle in Frankrijk gewonnen, waarmee ze hun debuut zullen maken op het prestigieuze Wacken Open Air 2023.

End of the Dream is een bekende naam voor velen, vooral dankzij hun Symfonische Female-fronted Metal. Met albums als "All I am" (2015) en "Until You Break" (2017) zijn ze deel geworden van het collectieve geheugen. Ze hebben getourd met bekende acts zoals Leaves’ Eyes, Liv Kristine en Van Canto, en deelden het podium met bands als Delain en Stream of Passion. Hun comeback, nu met de getalenteerde zangeres Alysia van Horik, belooft het publiek opnieuw te betoveren, en ze zijn helemaal klaar om deze line-up naar nieuwe hoogten te tillen.

Hard in Heerlen wordt gepromote in samenwerking met The Rock Online!

Time table
19:00

Doors open

19:20

End Of The Dream

20:30

Xaon

21:50

Vanaheim

23:00

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies