Subterranean

Sub­ter­ra­nean

Electro in het Zuiden!

25 mei 2024 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Verwachte eindtijd: 05:00

De Nieuwe Nor brengt een nieuwe ondergrondse sensatie naar Heerlen! In mei introduceren wij namelijk iets speciaals voor alle liefhebbers van electro. Duik de diepte in van de underground elektronische muziek met ons nieuwe concept Subterranean. Met Subterranean gaan we letterlijk en figuurlijk ondergronds, geïnspireerd door het rijke mijnlandschap dat onze regio kenmerkt. Het is een eerbetoon aan de veerkracht en innovatie die de grond onder onze voeten ademt. Voor de allereerste editie van Subterranean transformeren we de Nieuwe Nor in een electro paradijs. We halen een opwindende mix van artiesten naar onze zaal – van de donkerste hoeken van Heerlen tot de bruisende scènes in Gent, van de underground clubs in Keulen tot de innovatieve podia in Nijmegen. Maak je klaar voor een avond gevuld met de meest dansbare en energieke electro van: Cyklus, labeleigenaar en dj uit Gent / RXmode, lokale Heerlense electrolegende / Sic Electronica, funky electro en acid-DJ/radiohost uit Keulen / oXane, uptempo electro, ghetto house en acid-DJ en producer uit Nijmegen.

Duister, funky, grensverleggend: op Subterranean maak je het mee!

Time table
23:00

Doors open

23:00

Cyklus

00:30

RXmode

02:00

Sic Electronica

03:30

oXane

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies