Eindstage Vista College: Glam A Bam X Jayjay And Friends

Eind­sta­ge Vis­ta Col­le­ge: Glam A Bam X Jayjay And Friends

Vista-college neemt het podium over!

30 mei 2024 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 22:15

Naast KTM-On Stage hebben het Vista College en de Nieuwe Nor opnieuw de handen ineengeslagen, ditmaal met de derdejaars studenten. Deze studenten hebben de afgelopen maanden stage gelopen bij de Nieuwe Nor, waar ze twee verschillende acts hebben gevormd: Glam A Bam!, een moderne Glamrock band, en Jayjay And Friends, een Caribbean RnB/Hiphop act. Kom naar de Nieuwe Nor voor deze unieke ervaring en zie de jonge muzikanten stralen op het podium!

Tickets voor deze show zijn gratis!

Glam A Bam!

Glam A Bam is een moderne glamrockband die je gegarandeerd mee laat zingen met bekende nummers van glamoureuze legendes en met hun eigen muziek met een moderne twist! Of je nu staat te trappelen voor "The Final Countdown" of je stembanden schuurt met hun eigen call-and-response nummer, Glam A Bam staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen met een moderne kijk op het glamrockgenre. We zullen er alles aan doen om je een avond te bezorgen die je niet snel zult vergeten.

Jayjay And Friends

Jayjay And Friends is een Limburgse RnB/Hiphop band die de Caribische muziek naar Nederland brengt. Opgericht door leadzanger en bassist Jayjay Obispo, maakt de band vrolijke en liefdevolle nummers met teksten over liefde, God en het leven op Curaçao. De band bestaat uit drummer Bjorn Knoops, gitarist Gideon Jansen, en drie vocalisten: Sjanneke Stavst, Kaylinn Ariaans en Davina Demers, naast Jayjay Obispo zelf. Met hun meeslepende ritmes en pakkende melodieën, geïnspireerd door artiesten als Jayh Jawson, Bob Marley en Burna Boy, zal Jayjay And Friends je een onvergetelijke avond bezorgen.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies