Club Tropicana featuring WHAMANIA!

Club Tro­pi­ca­na fea­tu­ring WHAMANIA!

tropische club- en concertavond geheel gewijd aan WHAM!

31 mei 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 00:00

Een tropische club- en concertavond met pre- en afterparty en de 12-koppige band WHAMANIA! live op het podium. Club Tropicana is volledig gewijd aan de legendarische jaren 80-popband WHAM!, opgericht door George Michael en Andrew Ridgeley in 1981. Deze avond eert niet alleen WHAM!, maar zet ook George Michael en Andrew Ridgeley in de schijnwerpers, samen met hun beste vrienden Pepsi & Shirlie. We nemen je mee door deze volstrekt unieke Club Tropicana-avond...

De Club Tropicana pre-party begint in 1975, het jaar waarin alles begon voor WHAM! DJ Alex van Oostrom (40up) neemt je mee naar de vroege kinderjaren van George Michael en Andrew Ridgeley voor een volledig visueel DJ-evenement van 4 uur met WHAMANIA! live op het podium.

WHAMANIA!
WHAMANIA! is een 12-koppige band die het onvertelde succesverhaal van George Michael & Andrew Ridgeley live op het podium brengt als een zogenaamde 'live documentaire'. Twee jongens uit de buitenwijken van Londen werden het meest populaire Britse popduo van de jaren 80 nadat ze samen een schoolband hadden opgericht, genaamd WHAM!. Hun beste vriendin Shirlie voegde zich toe als achtergrondzangeres en danseres, niet veel later gevolgd door Pepsi, die hun eigen carrière lanceerde als Pepsi & Shirlie nadat WHAM! eindigde in 1986. WHAM! verkocht meer dan 30 miljoen platen wereldwijd en WHAMANIA! voert al hun grootste hits op: Wake Me Up Before You Go-Go, Last Christmas, Club Tropicana, Freedom, I'm Your Man, The Edge Of Heaven, Everything She Wants, Wham Rap!, Young Guns en meer.

Nadat de energieke performance van WHAMANIA! is geëindigd, begint de Club Tropicana afterparty. De tijd van beenwarmers, hanenkammen en hysterisch gekleurde huisbroeken. DJ Bert van Gulik houdt de volle dansvloer in beweging en draait platen uit de late jaren 80 en het begin van de jaren 90, alsof je wilt dat de nacht nooit eindigt.

DJ Bert van Gulik

DJ Bert van Gulik is verantwoordelijk voor de pre- en afterparty rondom WHAMANIA!. Vooraf brengt hij hits uit de periode van 1975 tot 1982. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij. Na de show draait van Gulik de lekkerste late 80’s en vroege jaren 90 plaatjes, swingbeat en early house.

Tijdschema
20:00: pre party met DJ Bert van Gulik
21:00: WHAMANIA!
22:00: after party met DJ Bert van Gulik
00:00: Einde

De kaartverkoop is gestart! Er zijn ook groeptickets te koop!

Time table
19:30

Doors open

20:00

Preparty met DJ Bert van Gulik

21:00

WHAMANIA!

22:15

Afterparty met DJ Bert van Gulik

00:00

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies