The Carpenter [Savelbergklooster]

The Car­pen­ter [Savel­berg­kloos­ter]

Albumrelease in het intieme Savelbergklooster

31 mei 2024 Savelbergklooster
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 22:00

31 Mei brengt the Carpenter zijn eerste album ''Salvation'' uit! In 2023 debuteerde the Carpenter als een raket, met een groot aantal shows en een nominatie voor Song van het Jaar door Pop in Limburg komt the Carpenter laten zien wat hij nog meer voor ons in petto heeft.

The Carpenter, ook wel bekend als Mike, is een singer-songwriter met invloeden van folk, country en pop. Met zijn singles "Carolina," "Wake Me Up" en "Eight Mountains High" wist hij zichzelf in 2023 op de muzikale kaart te zetten. Met de release van zijn debuutalbum "Salvation" in 2024 breidt hij zijn muzikale horizon steeds verder uit.

Mike, geïnspireerd door artiesten als Jackson Browne, Bob Dylan, Neil Young en John Mayer, ontwikkelde al op jonge leeftijd een liefde voor muziek. Hij neuriede al snel mee met alle nummers die hij hoorde tijdens autoritjes op de achterbank van zijn vaders truck. Zijn inspiratie haalt Mike uit zijn dagelijks leven en hij schrijft over de hoogte- en dieptepunten die het leven hem heeft gebracht.

Op het podium deelt Mike zijn verhalen solo of samen met zijn mede-muzikant Teun Mens, waarbij ze akoestische klanken gebruiken om het publiek mee te nemen in het verhaal van Mikes leven.

Support door Little March

“Little March” is de letterlijke vertaling van “Maartje” een singer-songwriter uit Heerlen die al jaren op het podium staat. Met invloeden vanuit het: alt. country; pop en rock genre is zij nu klaar voor een eigen geluid! Haar teksten bestaan o.a. uit positieve vibes en wijsheden die inspireren.

“There are no limits in this life only ones we make along the way”

Deze show vindt plaats in het Savelbergklooster

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies