CELEBRATING PRINCE feat. former members of the New Power Generation

CELE­BRA­TING PRIN­CE feat. for­mer mem­bers of the New Power Generation

De allerbeste funk en pop in Heerlen!

04 juli 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Nieuwe Nor en PLT presenteren op donderdag 4 juli 2024 “CELEBRATING PRINCE feat. former members of the New Power Generation”. Stap binnen in de opwindende wereld van de voormalige leden van de legendarische "New Power Generation" (NPG), een band die ooit de muzikale kern vormde van de onvergetelijke Prince. Na een triomfantelijk eerbetoon concert ter ere van de iconische artiest, hebben de voormalige leden van de NPG de krachten gebundeld om zijn erfenis voort te zetten en zijn tijdloze muziek te laten voortleven.

Onder leiding van Morris Hayes, de legendarische “musical director” van de NPG, die van alle Prince-medewerkers het langst met Prince samengewerkt heeft, alsook Tony M, de oorspronkelijke rapper van de NPG, en de charismatische zanger MacKenzie belooft het spektakel een reis door de muzikale geschiedenis van Prince. Met een indrukwekkende mix van hits, van de funky grooves van "DIAMONDS & PEARLS" tot de epische ballades van "PURPLE RAIN", nemen de voormalige leden van de NPG het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis.

Maar “CELEBRATING PRINCE feat. former members of the New Power Generation” is meer dan alleen een band die de hits van Prince ten gehore brengt. Het is een viering van de unieke energie en creativiteit die Prince definieerden. Elk optreden is doordrenkt met het respect en de bewondering die zijn voormalige bandleden koesteren voor de legendarische artiest die hen inspireerde.

Met hun strakke arrangementen, verbluffende live-optredens en diepgewortelde toewijding aan Prince's nalatenschap, belooft “CELEBRATING PRINCE feat. former members of the New Power Generation” een ervaring die fans van alle generaties zal betoveren. Herleef de magie van Prince's muziek, en laat je meevoeren door de onweerstaanbare grooves van de voormalige leden van de New Power Generation.

Line-up (subject to last minute changes) :
* Mackenzie (lead vocals),
* Morris Hayes (MD/keys/vocals),
* Tony M. (rap vocals/2nd guitar),
* Sonny T. (bass/vocals),
* Mike Scott (lead guitar)
* Keith Anderson (sax)
* Brandon Commodore (drums)

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies