Lotte Walda [Locatie: Savelbergklooster]

Lot­te Wal­da [Loca­tie: Savelbergklooster]

Onder begeleiding van Pieter Vermeulen

11 juli 2024 Savelbergklooster
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 22:30

Op 11 juli geeft Heerlens talent Lotte Walda een concert op een heel bijzondere locatie: het Savelbergklooster in Heerlen. Eerder stond zij op grote podia zoals Pinkpop en Pop on Top. Tijdens dit concert neemt Lotte ons onder begeleiding van gitarist Pieter Vermeulen mee op een reis door de seizoenen met nummers van haar albums ‘Dragonfly’ en ‘Sunflower’.

Lotte’s muziek is geïnspireerd door de natuur en de vele reizen die ze heeft gemaakt. Haar nummers komen rechtstreeks uit het hart en worden geleid door haar intuïtie, die altijd een belangrijke rol speelt in haar creatieve proces. Ze deelt haar liefde voor reizen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkennen van de natuur, waarbij ze zich telkens weer laat raken door de schoonheid van de wereld om haar heen. De seizoenen fascineren haar bijzonder, omdat ze de voortdurende veranderingen in de natuur weerspiegelen.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=siAsp9QDz8U

Dit concert maakt deel uit van de Week van de Limburgse Popmuziek

*Dit concert vindt plaats in het Savelbergklooster in Heerlen

Time table
19:30

Doors open

20:00

Set 1 - Lotte Walda

20:45

Pauze

21:00

Set 2 - Lotte Walda

21:45

After drinks

22:30

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies