Mark Knight

Mark Knight

House legende in Heerlen!

31 augustus 2024 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 04:00

NIEUWE DATUM!

Op zaterdag 31 augustus nodigen we een levende legende uit voor een speciale Nieuwe Nor Nacht. Hij was voor het laatst te bewonderen in Limburg in 2014 en het werd dus hoog tijd dat we deze grootheid weer een podium aanbieden in het Zuiden. Is er nog verdere tekst en uitleg nodig? Eigenlijk niet! Maar zetten zijn illustere carriere maar al te graag nog even onder elkaar.

Met een Grammy nominatie op zak en als de op één na best verkopende Beatport-artiest aller tijden (met maar liefst tien nummer 1-hits) is de invloed van Mark Knight op de scene onontkenbaar. Verder heeft hij muziek uitgebracht op een aantal van de meest gerespecteerde dancelabels ter wereld (waaronder BBE, Stereo en Saved). En niet te vergeten heeft hij een van meest succesvolle dance-muziekbedrijven aller tijden opgericht: Toolroom, dat in 2023 haar 20 jarig bestaan viert.

Mark Knight trekt grote menigten aan over de hele wereld, met onder andere shows op elrow, Crssd Festival, Space Miami, Studio 338, Warehouse Project, Womb Tokyo, Exchange LA en Amnesia Ibiza. Hij heeft remixes gemaakt voor de grootste namen in de muziekindustrie waaronder Dido, Florence and the Machine, SG Lewis en U2. En een discografie gevuld met wereldwijde hits zoals "Man With The Red Face", "Alright", "Downpipe" en "All 4 Love."

Natuurlijk blijft hij ook een vaste waarde op het wereldwijde club- en festivalcircuit, met een aantal belangrijke residenties over de hele wereld als headliner, evenals tournees onder de Toolroom-vlag. Kortom: hier MOET je bij zijn!

Was je nog niet overtuigd? DJORA, Nic Lorenz & Donny snipes maken de line-up compleet!

Time table

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies