Chibi Ichigo

Chi­bi Ichigo

Liefdevolle electroscene met beats, dansers en stevige synths.

07 september 2024 Spiegeltent Cultura Nova
Open: 21:00
Aanvang: 21:30
Verwachte eindtijd: 23:00

De in Brussel gevestigde Limburgs-Tataarse CHIBI ICHIGO (Japans voor ‘kleine aardbei’) bracht eind januari haar tweede album NA HALF 1 uit. Ze werkte hiervoor samen met Umi Defoort (UM!), Sophie Straat en Wieger Hoogendorp (Goldband). Na haar deelname aan De Slimste Mens en optredens op Into The Great Wide Open, Pukkelpop, Werchter en Dour staat CHIBI ICHIGO, als lid van de queer community, klaar om de electroscene met beats, dansers en stevige synths te teisteren.

In de muziek van CHIBI ICHIGO draait alles om veiligheid in zelfliefde. Een boodschap van zelfontdekking en innerlijke stabiliteit voor een wereld die continu in beweging is en je doet verlangen naar authentieke connecties.

Spiegeltent
*De Spiegeltent van Cultura Nova 2024 is een toegankelijk podium midden op het festivalplein. Iedere avond tussen 30 augustus en 8 september zijn hier live optredens van bijzondere bands uit het clubcircuit gratis te bewonderen. Ook voor de bands is de Spiegeltent een uniek podium waar ze als ‘nieuwe’ act altijd een geïnteresseerd en breed publiek zullen vinden. *

Artist Info
Chibi Ichigo
Chibi Ichigo

De in Brussel gebaseerde Limburg-Tataarse artieste CHIBI ICHIGO (Japans voor 'kleine aardbei'), bracht eind januari haar tweede album 'NA HALF 1' uit. Ze werkte hiervoor opnieuw samen met Umi Defoort (UM!), alsook met Sophie Straat en Wieger Hoogendorp (Goldband) met het nummer 'Energie'.Na haar passage in 'De Slimste Mens' en optredens op 'Into The Great Wide Open', Pukkelpop, Werchter en Dour staat CHIBI ICHIGO, als lid van de queer community, klaar om de electroscene met beats, dansers en stevige synths te teisteren.Alles draait rond Veiligheid in Zelfliefde. Een boodschap van zelfontdekking en innerlijke stabiliteit voor een wereld die continu in beweging is en je doet verlangen naar authentieke connecties

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies