Queer Parkstad

Queer Park­stad

Presents: Booty Shake Pride Afterparty!

MINLEF18
07 september 2024 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 02:00

Drop down low in de Pride Week met de Booty Shake Pride Afterparty! Queer Parkstad, Booty Shake en Nieuwe Nor organiseren het grootste Queer feest van Parkstad en omstreken! Je kunt de hele avond genieten van lekkere beats en dikke grooves, gecombineerd met een bubbly, bruisende sfeer waar iedereen welkom is - dit is een avond die je niet mag missen!

Vanaf 21:00 gaan de deuren wijd open en nodigen we je uit om de dansvloer te betreden en je beste dansvoetje voor te zetten. Laat je verleiden door de sensuele moves van onze dansers en bewonder de adembenemende optredens van fierce dragqueens die de avond naar een hoger niveau tillen.

De Booty Shake Afterparty is een Queer en openminded party waar diversiteit en inclusiviteit centraal staan. Of je nu komt om te dansen, te genieten van de performances of gewoon om lekker sfeer te proeven, je bent van harte welkom om deel uit te maken van deze viering van liefde en zelfexpressie.

Kun je niet wachten tot 21:00? Geen probleem! Kom alvast in de stemming tijdens de pre-party, die om 18:00 uur van start gaat in het café van Nieuwe Nor. Hier kun je alvast je spieren warmdraaien en jezelf onderdompelen in de sfeer. Wees erbij en vier met ons samen de diversiteit tijdens de Booty Shake Pride Afterparty!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies