Waylon

Way­lon

WICKED ANNIVERSARY TOUR

13 september 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Waylon komt dit jaar met een langverwachte tour langs de podia van Nederland. Hij wil zijn muzikale verleden met zijn fans delen. Zijn grootste hits zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar het is hem toch gelukt!

Wie de zanger trouw heeft gevolgd weet dat als hij eenmaal op het podium staat je hem er met moeite weer vanaf krijgt. En gelukkig maar want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort. Dit wordt Waylon's ‘snoepwinkel’ tour, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd heeft.

VAN TALENTENJACHT NAAR COACH VAN THE VOICE

Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden.15 jaar en 8 albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary tour”. Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van 1 van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omver blies met zijn versie van ‘This Is A Man's World ‘.

Het leverde hem een platencontract op bij Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel. Waylon is de eerste Nederlander die bij Motown tekent. In augustus 2009 komt daar dan ook zijn eerste album Wicked Ways uit. Van dat album komt de eerste single 'Wicked Way' waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren.

HET DRAAIT UITEINDELIJK ALLEMAAL OM DE MUZIEK.

In 15 jaar volgen na Wicked Ways: The Escapist, Common Linnets ( met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem.

Maar het waren niet alleen albums; ook twee songfestival deelnames (waarvan 1 deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeëvenaard de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best! Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van 15 jaar niet te gaan zien.

Artist Info
Waylon
Waylon

Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden.15 jaar en 8 albums later komt het allemaal samen in de "Wicked Anniversary tour". Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carriere van 1 van Nederlands beste zangers. Een carriere die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omver blies met zijn versie van 'This Is A Man's World '. Het leverde hem eenplatencontract op bij Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel. Waylon is de eerste Nederlander die bij Motown tekent. In augustus 2009 komt daar dan ook zijn eerste album Wicked Ways uit. Van dat album komt de eerste single 'Wicked Way' waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren. HET DRAAIT UITEINDELIJK ALLEMAAL OM DE MUZIEK In 15 jaar volgen na Wicked Ways: The Escapist, Common Linnets ( met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem. Maar het waren niet alleen albums; ook twee Songfestival deelnames (waarvan 1 deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carriere als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeevenaard de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best! Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van 15 jaar niet te gaan zien.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies