Jeru The Damaja

Jeru The Damaja

30th Anniversary "The Sun Rises in The East" Tour | support: BlabberMouf

03 oktober 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

We kondigen met trots aan dat hiphoplegende Jeru The Damaja met zijn "The Sun Rises in The East" jubileumtour naar Heerlen komt! Jeru is niet zo maar een rapper; hij is een culturele beweging. Zijn 30-jarige reis van de ruige straten van Brooklyn naar wereldwijde sterrenstatus belichaamt de transformerende kracht van hiphop. Een Jeru-show is een ervaring die je ademloos achterlaat tot de allerlaatste beat! Onze eigen BlabberMouf verzorgt de support-act!

Van de straten van Brooklyn tot de grootste podia wereldwijd, Jeru's carrière schittert als bewijs van zijn ongeëvenaarde talent en showmanschap. Zijn ongecompliceerde humor, naadloos geïntegreerd in zijn optredens, verandert zijn shows in een heerlijke mix van muziek en komedie. Zijn krachtige podiumpresentatie en aanstekelijke energie stralen door in zijn motto: "I love to rock!". De 30e jubileumtournee "The Sun Rises in The East" is niet zomaar een evenement. Het markeert de evolutie van een artiest tot een ware Master of Ceremonies, een reis waarbij fans wereldwijd een onmisbare rol hebben gespeeld.

Vier met ons mee! 30 jaar baanbrekende muziek, grenzeloze creativiteit en een icoon die zijn publiek blijft betoveren en verbinden als geen ander.

support: BlabberMouf
Internationaal Hiphop artiest én Heerlense local Blabbermouf verzorgt op 3 oktober de supportact van Jeru the Damaja! Zijn internationale tour is net van start met shows op oa. Dour, Sziget en in de Melkweg. Zijn supportact belooft een show op zich te worden die je niet wilt missen!

De kaartverkoop is gestart.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies