Brothers of Metal

Bro­thers of Metal

FIMBULWINTOUR 2024

22 november 2024 Theater Heerlen
Limburgzaal
Open: 19:30
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 01:00

Nadat Zweedse metalband Brothers of Metal hun show in Tilburg in record tempo uitverkocht kondigen ze nu hun enige andere Nederlandse show aan: 22 november in Heerlen! Met een krachtige combinatie van Noorse mythologie, epische gevechten en een kenmerkend heavy metal geluid, hebben Brothers of Metal een naam gemaakt als een van de meest overtuigende live-acts.

Sinds hun debuutalbum 'Prophecy Of Ragnarök' in 2017 hebben ze een vaste plaats veroverd in de scene die alleen maar verstevigd is door tweede album; 'Emblas Saga' uit 2020. Na een tour als support van Beast in Black en Gloryhammer is deze headline tour de enige logische vervolgstap. Brothers Of Metal brengt heroïsche anthems met een aanstekelijke mix van power metal, onvergetelijke melodieën, stevige riffs en een vleugje folk; of zoals ze het zelf noemen: "true heavy metal". Ze nemen je mee op fantastische reizen vol avontuur, strijd en langs de goden van metal!

Support door: Grailknights
De support act is Grailknights, een band die zo uit een Marvel-strip lijkt te zijn gestapt en een flinke dosis power metal brengt!

Deze show vindt plaats in Theater Heerlen en wordt gepresenteerd in samenwerking met de Nieuwe Nor en The Rock Online!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies