We Love Dark Music ft. Auger (UK) + Korinthians (BE) + Darker + Palais Ideal

We Love Dark Music ft. Auger (UK) + Korin­thians (BE) + Dar­ker + Palais Ideal

RePost presenteert avond vol 80’s synthpop, darkwave, synthwave, gothic, industrial, new wave

14 december 2024 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

RePost presenteert WE LOVE DARK MUSIC, een avond vol 80’s synthpop, darkwave, synthwave, gothic, industrial en new wave. Met vier aansprekende bands, zoals de Britse act Auger, Korinthians uit België en Darker en Palais Ideal uit eigen land. De avond wordt omlijst door DJ Dragnet.

Auger (UK)
Auger is een hyper-melodische, genre-overschrijdende, donkere Britse muziekact. Ze zijn ontstaan in het midden van 2017 en hebben sindsdien 4 albums uitgebracht. Ze combineren rock- en elektronische elementen met diepe vocalen van frontman Kyle Blaqk, en een scherp popgevoel. Het nieuwste album van Auger is 'Nighthawks'. Het vierde album in hun discografie, en toch op veel manieren hun eerste. Na drie albums, een palet aan samenwerkingen, covers en singles heeft Auger hun geluid uitgesneden en versterkt. Dit nieuwe album, geïnspireerd door Amerikaanse kunst, is de belichaming daarvan, hun pièce de résistance.

Korinthians (BE)
Korinthians is een postpunkkwartet uit Gent, België, gekenmerkt door sommigen als "doom disco" of "new-romantic darkwave". Ze laten zich inspireren door artiesten als Goose, Mogwai, Linea Aspera, The Soft Moon, Boytronic, M83, Kite, Agent Side Grinder en Boy Harsher.

Darker
DARKER maakt Future Classics. Een hoopvolle soundtrack voor een post-apocalyptisch scifi-avontuur voor een binnenkort te schrijven trending Netflix-serie. Bereid je voor op een muzikale reis naar het onbekende met DARKER, waar duisternis en licht samensmelten tot een onvergetelijk klankspektakel.

Palais Ideal
Palais Ideal is zowel 'old school post-punk' als 'indie voor de 21e eeuw'. Deze band uit Eindhoven creëert een energieke, pakkende, melodieuze mix van post-punk en new wave. Belangrijke invloeden zijn 'klassieke' post-punkbands zoals The Sound en The Buzzcocks.

De kaartverkoop is direct van start gegaan.

Repost
The eighties. Volgens sommigen misschien wel de beste muziekperiode ooit. Het decennium waarin iconen gemaakt werden. De jaren waar men op de fiets sprong en vijftien kilometer reed naar een platenwinkel om een nieuwe plaat te gaan halen. Legendarische schijven die nog heel pertinent aanwezig zijn veler collecties en nog wekelijks op de draaitafel liggen. Onder de naam RePost! presenteert de Nieuwe Nor acts die komen uit - of geïnspireerd zijn - door de underground van deze eighties. We hebben namelijk een naam hoog te houden als het gaat om het programmeren van genres als Wave, Postpunk, EBM. Denk aan Anne Clark, Tuxedomoon, Peter Murphy en Front Line Assembly, maar ook aan de vele succesvolle dansavonden als Inpoet en That 80s Feeling.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies