Classic Hits In Concert

Clas­sic Hits In Concert

verrassend avondvullend concert van 24 top-muzikanten

20 december 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

December betekent: TOP 2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het 'feest der herkenning' op de radio.

Maar liefst 24 muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes van de TOP 2000. De hele avond in het teken van de pop, rock en soul klassiekers uit de lijst der lijsten. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal. Evergreens, ‘band’ liedjes, iconische gitaarsolo’s en de verborgen pareltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de TOP 2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.

Classic Hits In Concert is een bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen -ieder een eigen (stem) geluid -die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep top musici en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale. De setlist die gespeeld wordt is altijd een verrassing . Dat is één van de krachten van Classic Hits in Concert. Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner. Dit avondvullend feest is de ideale muzikale afsluiter van het jaar.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte.

De kaartverkoop is direct van start gegaan.

Artist Info
Classic Hits in Concert
Classic Hits in Concert

December betekent: TOP 2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is het live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het 'feest der herkenning' op de radio. Maar liefst 24 muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes van de TOP 2000. De hele avond in het teken van de pop, rock en soul klassiekers uit de lijst der lijsten. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal. Evergreens, 'band' liedjes, iconische gitaarsolo's en de verborgen pareltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren 'overleven' in de TOP 2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen. Classic Hits In Concert is een bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen -ieder een eigen (stem) geluid -die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep top musici en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale. De setlist is altijd een verrassing . Dat is een van de krachten van Classic Hits in Concert. Het kan varieren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner. Dit avondvullend feest is de ideale muzikale afsluiter van het jaar. Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies