Rock On Your Radio vanuit het Nieuwe Nor café

Rock On Your Radio van­uit het Nieu­we Nor café

Classic rock, knallende metal en gillende gitaren in het café van de Nieuwe Nor!Voor twee van onze meest rockende shows (Y&T en Lordi) kunnen wij met veel plezier aankondigen dat voor en na de liveoptredens in het café het muzikale genieten verzorgd wordt door het Rock on your Radio team. Onder het genot van een (speciaal)biertje begin en zet je de avond gezellig door in ons café, terwijl deze muziekexperts de fijnste klassiekers en de beste frisse platen uit een breed spectrum aan knallende rock- en metal platen voor je draaien! Erbij zijn? Scoor hieronder je ticket(s)...

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies