Tinlicker

Tin­lic­ker

In Another Lifetime albumtour

07 mei 2022 Nieuwe Nor
Gulpener Grote zaal
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00

Het Utrechtse duo Tinlicker (Micha Heyboer en Jordi van Achthoven) werkt sinds 2013 samen aan hun warme house, melodieuze techno en gelaagde live-elektronica. Individueel timmerde ze al hard aan de weg als onderdeel van de wereldberoemde drum 'n bass act Black Sun Empire en als producers, songwriters en muziekredacteuren voor vele artiesten. Sinds hun samenwerking zijn ze snel een begrip geworden in de dancewereld met releases op labels als Anjunadeep, Armada en mau5trap. In Tinlicker komt alles samen en dit resulteert nu al in een indrukwekkende reeks meeslepende tracks die zalen over de hele wereld vullen.

Op 18 februari verscheen hun nieuwe album 'In Another Lifetime' via Anjunadeep. Dit album is opgenomen tijdens de lockdown en vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk voor Tinlicker. Met twaalf tracks en een ensemble van vocalisten verleggen ze de grenzen van de vertrouwde, progressive Tinlicker-sound. Invloeden van techno en experimentele elektronica klinken door de eerste singles 'You Take My Hand' en 'Be Here And Now'. Tijdens hun wereldwijde albumtour kan onze gloednieuwe zaal natuurlijk niet ontbreken. Tel daarbij de support van Kapibara, Collé en BBVDH op en het recept voor een avond losgaan is compleet

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht.
Minimumleeftijd: 18 jaar]

Artist Info
Tinlicker
Tinlicker

Het Utrechtse duo Tinlicker (Micha Heyboer en Jordi van Achthoven) werkt sinds 2013 samen aan hun warme house, melodieuze techno en gelaagde live-elektronica. Individueel hadden ze hun skills al verfijnd als onderdeel van de wereldberoemde drum 'n bass act Black Sun Empire (Heyboer) en als producers, songwriters en muziekredacteuren voor vele artiesten (Van Achthoven). Sinds hun samenwerking zijn ze snel een begrip geworden in de dancewereld met releases op labels als Anjunadeep, Armada en mau5trap (Joel Zimmerman/deadmau5). In Tinlicker komt alles samen en dit resulteert nu al in een indrukwekkende reeks meeslepende tracks die zalen over de hele wereld vullen.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies