Mesy

Mesy

Mesy presenteert: Heerlen

24 juni 2022 Nieuwe Nor
Kleine zaal
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 23:00

Op vrijdag 24 juni presenteert Heerlen’s hiphop trots Mesy zijn allereerste live-show ooit. In 2019 verscheen hij in de Nederlandse rapgame met zijn single ‘Andere Principes’. Al snel werd het duidelijk dat de geboren en getogen Heerlenaar er was om te blijven. Meerdere singles volgden, en in 2021 bracht hij zijn debuutalbum ‘Tweestrijd’ uit en bezocht hij 101 Barz voor een studiosessie. Op zijn laatste EP ‘Wakker’ rapt hij zelfs over zijn Heerlen. En dat gevoel wil hij ook in de Nieuwe Nor aan het publiek overbrengen: “Het moet een gevoel zijn van thuiskomen, dit is de stad waar ik groot ben geworden en ik wil er met mijn fans en vrienden een onvergetelijke avond van maken”.

Artist Info
Mesy
Mesy

De 24-jarige rapper Mesy uit Heerlen is niet meer weg te denken in de Nederlandse Hip-Hop scene. Al vanaf jonge leeftijd is Mesy geboeid door muziek. Vol inspiratie begon hij als 13 jarige jongen al te rappen in de buurt. Jaren later begon hij met het opnemen van zijn tracks en werd gelijk ontdekt door oa. Kosso, Kempi en het publiek (Limburg: Southside Cypher). Ook bracht hij snel hierna zijn succesvolle track Andere Principes. Deze was het startschot van zijn carriere. Met zijn eigenaardige flow en autobiografische lyrics zette Mesy gelijk een stempel, want zijn kwaliteiten kwamen overduidelijk aan het licht. In korte tijd brengt Mesy dus nu zijn 2de EP al uit, genaamd "Wakker". Dit ook in de slipstream van zijn eerste succesvolle EP genaamd TweeStrijd, zijn singles en zijn succesvolle 101Barz sessies.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies