Daddy Cool

Dad­dy Cool

the freshest music festival!

10 september 2022 C-Mill
Open: 13:30
Aanvang: 14:00
Einde: 00:00
🎪 𝗗𝗮𝗱𝗱𝘆 𝗖𝗼𝗼𝗹 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹
📆 𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟬 𝗲𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟭 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟮
🌳 𝗖-𝗠𝗶𝗹𝗹, 𝗛𝗲𝗲𝗿𝗹𝗲𝗻🎸 18 𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘮𝘶𝘴𝘪𝘤 𝘢𝘤𝘵𝘴
🎧 𝘟𝘟𝘓 𝘚𝘪𝘭𝘦𝘯𝘵 𝘋𝘪𝘴𝘤𝘰
🥗 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘺 𝘧𝘰𝘰𝘥
🍻 𝘤𝘰𝘭𝘥 𝘥𝘳𝘪𝘯𝘬𝘴
👨‍👩‍👧‍👦 𝘨𝘰𝘰𝘥 𝘵𝘪𝘮𝘦𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘧𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘴 𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘺
🆓 𝘵𝘰𝘵𝘢𝘭𝘭𝘺 𝘧𝘳𝘦𝘦 / 𝘨𝘳𝘢𝘵𝘪𝘴 𝘵𝘰𝘦𝘨𝘢𝘯𝘨!Vanaf maandag 1 augustus kondigen we dagelijks een act uit de line-up aan!

🤝 𝗽𝗿𝗼𝘂𝗱 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿 𝗼𝗳 𝗠𝗮𝗺𝗮'𝘀 𝗣𝗿𝗶𝗱𝗲 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹
💪 𝗽𝗼𝘄𝗲𝗿𝗲𝗱 𝗯𝘆 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗡𝗼𝗿

Artist Info
Zach Person
Zach Person

De Amerikaanse zanger Zach Person opent Daddy Cool 2022 op zaterdagmiddag! Als American Idol-deelnemer maakte hij op slechts 16-jarige leeftijd diepe indruk met zijn akoestische versie van Gary Clark Jr.'s ‘Next Door Neighbor Blues’. Vijf jaar later is zijn debuutalbum een feit, waarop de jonge Texaan uitwijdt met een eigentijdse sound met invloeden van rock, country, R&B en electronica. Blues leeft, en is klaar voor de volgende generatie! Voor liefhebbers van: The Black Keys, George Ezra, Lenny Kravitz

Lees verder...
sor
sor

sor (Amsterdam, 22 september 1996) is één van de grootste muzikale beloftes van Nederland. sor kan naast rappen en zingen ook componeren en produceren. In februari 2018 kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong om nog creatiever te moeten werken. Momenteel kijkt sor positief vooruit en maakt hij muziek door het gebruik van zijn piano en synthesizers, subpad (rugzak met bas) en zijn gehoorapparaat Phonak. Inmiddels verschijnt hij op verschillende werken als producer of featuring artist en heeft hij twee projecten uitgebracht in samenwerking met Top Notch/Noah’s Ark en bij publishing BMG Music. Na twee succesvolle EP’s (‘Phonak’ en ‘Professor’) bereidt hij zich nu voor op het tweede en derde deel van zijn debuutalbum Bae Doven, waarvan het eerste deel al online staat. Op zijn album zal hij de werelden van klassieke muziek en hiphop dichterbij elkaar laten brengen te laten clashen. Begin 2022 won hij het tv-programma ‘Maestro’ (gemiddeld 2,2 miljoen kijkers) en dat zette hem landelijk op de kaart.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies