Daddy Cool

Dad­dy Cool

the freshest music festival met o.a. Blanks, sor, The Ones That Got Away, Zach Person, Benjamin Fro & Noa Lauryn,...

10 september 2022 Nieuwe Nor
Open: 14:00
Aanvang: 14:30
Einde: 00:00

Op 10 & 11 september keert Daddy Cool terug op de festivalkalender. Het popfestival vindt, anders dan gepland, plaats in de zalen van poppodium Nieuwe Nor. Vanwege het verwachte slechte weer tijdens zowel de opbouw als het festival is het festival naar binnen verplaatst. De toegang blijft gratis!

De line-up is bekend! Vol acts die je voor het eerst in de regio kunt zien, maar zéker niet voor het laatst. Zangeres SERA, die voor het allereerst met full band te zien is op een festival, is zo’n artiest. Maar ook Blanks, sor, YIN YIN, Fokke Simons en Bob Uit Zuid staan op de line-up, naast heel veel regionaal talent.

Line-up zaterdag 10 september: Blanks, sor, The Ones That Got Away ft. DJ WannaBeAStar, Zack Person (USA), Benjamin Fro & Noa Lauryn, Solomon, Maxime & Glyn. En verder is er een grote Silent Disco i.s.m. LOS!, kunnen daddy's en mama's genieten van het uitgebreide horeca-assortiment van de Nieuwe Nor, staan er diverse foodtrucks voor de deur op het Schelmenhofje. De presentatie is in handen van Duncan Vrösch.

De toegang tot het festivals is gratis, zodat je lekker kunt ontdekken! Ben jij erbij? Ben jij erbij?

Time table

Zaterdag 10 september

14:30

Zach Person (kleine zaal)

15:45

Solomon (grote zaal)

16:00

Silent Disco XL door LOS! (café, doorlopend)

17:00

Maxime x Glyn (kleine zaal)

18:15

Benjamin Fro ft. Noa Lauryn (grote zaal)

19:30

sor (kleine zaal)

20:30

Blanks (grote zaal)

21:45

DJ WannaBeAStar (grote zaal)

22:15

The Ones That Got Away (grote zaal)

23:15

DJ WannaBeAStar (grote zaal)

Artist Info
Zach Person
Zach Person

De Amerikaanse zanger Zach Person opent Daddy Cool 2022 op zaterdagmiddag! Als American Idol-deelnemer maakte hij op slechts 16-jarige leeftijd diepe indruk met zijn akoestische versie van Gary Clark Jr.'s 'Next Door Neighbor Blues'. Vijf jaar later is zijn debuutalbum een feit, waarop de jonge Texaan uitwijdt met een eigentijdse sound met invloeden van rock, country, R&B en electronica. Blues leeft, en is klaar voor de volgende generatie! Voor liefhebbers van: The Black Keys, George Ezra, Lenny Kravitz

Lees verder...
sor
sor

sor (Amsterdam, 22 september 1996) is een van de grootste muzikale beloftes van Nederland. sor kan naast rappen en zingen ook componeren en produceren. In februari 2018 kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong om nog creatiever te moeten werken. Momenteel kijkt sor positief vooruit en maakt hij muziek door het gebruik van zijn piano en synthesizers, subpad (rugzak met bas) en zijn gehoorapparaat Phonak. Inmiddels verschijnt hij op verschillende werken als producer of featuring artist en heeft hij twee projecten uitgebracht in samenwerking met Top Notch/Noah's Ark en bij publishing BMG Music. Na twee succesvolle EP's ('Phonak' en 'Professor') bereidt hij zich nu voor op het tweede en derde deel van zijn debuutalbum Bae Doven, waarvan het eerste deel al online staat. Op zijn album zal hij de werelden van klassieke muziek en hiphop dichterbij elkaar laten brengen te laten clashen. Begin 2022 won hij het tv-programma 'Maestro' (gemiddeld 2,2 miljoen kijkers) en dat zette hem landelijk op de kaart.

Lees verder...
Maxime x Glyn
Maxime x Glyn

Met dromerige gitaren en meerstemmige, ritmische vocals maken Maxime x Glyn vibey, alternative R&B songs die verhalen vertellen over o.a. liefde, loslaten, mental health en meer. Eerder werkten zij al samen met o.a. Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en Julia Zahra, kregen zij lof van radio-DJ Giel Beelen (NPO Radio 2) en schopten ze het tot de finale van pop wedstrijd Nu Of Nooit. Met verfrissende, persoonlijke songs geven Maxime x Glyn een betoverende performance die je zeker wilt zien, horen en vooral voelen!

Lees verder...
The Ones That Got Away
The Ones That Got Away

Tijdens de corona-pandemie heeft er een geheime transformatie plaatsgevonden van een van '𝘴 𝘭𝘢𝘯𝘥𝘴 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘴𝘩𝘶𝘱-𝘣𝘢𝘯𝘥𝘴 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘳𝘦𝘷𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘪𝘳𝘦 𝘦𝘭𝘦𝘬𝘵𝘳𝘰𝘯𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘭𝘪𝘷𝘦 𝘢𝘤𝘵. Zij brengen nu een live-show vol eigenhandig geproduceerde beats waarin je flarden van tophits hoort tijdens een doorlopende en aanzwellende show. Klinkt spannend? Is het ook! Laat je verrassen door dit genre-overschrijdende project dat een broeierig, opzwepend dansfeest brengt

Lees verder...
Benjamin Fro ft. Noa Lauryn
Benjamin Fro ft. Noa Lauryn

🙏Benjamin Fro is een singersongrapper en zanger die met een unieke mix van hip-hop, soul en jazz ieder publiek zowel lichamelijk als geestelijk in beweging brengt. Tot zijn invloeden rekent hij artiesten als Gil Scott Heron, The Roots en Anderson.Paak. Samen met future soul-zangeres Noa Lauryn zorgen ze op hun nieuwe EP '𝘙𝘦𝘮𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 𝘚𝘶𝘮𝘮𝘦𝘳' voor een zorgeloze zomerse vibe. Leuk detail: de Heerlense gitarist Sammy Huijts zit in deze heerlijke band! 𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗹𝗶𝗲𝗳𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗟𝗮𝘂𝗿𝘆𝗻 𝗛𝗶𝗹𝗹, 𝗦𝗶𝗹𝗸𝗦𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗲𝗻 𝗔𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻.𝗣𝗮𝗮𝗸.

Lees verder...
blanks
blanks

Multi-instrumentalist, producer en cultureel ondernemer Simon de Wit alias Blanks. In zijn thuisstudio op het Groningse platteland heeft Blanks zijn ultieme muzikale speeltuin gecreeerd. Zijn aanstekelijke pop liedjes zijn wereldwijd in pashokjes, restaurants en op de radio te horen. Zonder hulp van een groot label, maar alles op eigen kracht en de onvoorwaardelijke steun van zijn snel groeiende online fanbase. Met ruim 1,3 miljoen abonnees op YouTube, 271K volgers op Instagram en 300K volgers op TikTok is Blanks goed op weg naar de top van de muziekindustrie! In oktober 2021 bracht de multi-instrumentalist uit Groningen zijn internationaal goed ontvangen debuutalbum 'Nothing Lasts Forever And That's OK' uit.

Lees verder...
Solomon
Solomon

Solomon komt met een indringende, internationale sound, vakkundig en gedurfd, eigenzinnig, smooth en edgy. De Alternative/Indie band staat op het punt haar debuut album te releasen. Gemixt door producer Christopher Elms (Bjork, Ben Howard, A Blaze of Feather), gemastered door Tim Debney (Thom Yorke, Bastille, Keane), ondergebracht bij Meet Me There Music.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies