Daddy Cool

Dad­dy Cool

the freshest music festival met o.a. YIN YIN, Sera, Fokke Simons, Bob Uit Zuid, Future Husband, Anna Nita, Maxime x Glyn, Ikiga

11 september 2022 Nieuwe Nor
Open: 12:30
Aanvang: 13:00
Einde: 22:00

Op 10 & 11 september keert Daddy Cool terug op de festivalkalender. Het popfestival vindt, anders dan gepland, plaats in de zalen van poppodium Nieuwe Nor. Vanwege het verwachte slechte weer tijdens zowel de opbouw als het festival is het festival naar binnen verplaatst. De toegang blijft gratis!

De line-up is bekend! Vol acts die je voor het eerst in de regio kunt zien, maar zéker niet voor het laatst. Zangeres SERA, die voor het allereerst met full band te zien is op een festival, is zo’n artiest. Maar ook Blanks, sor, YIN YIN, Fokke Simons en Bob Uit Zuid staan op de line-up, naast heel veel regionaal talent.

Line-up zaterdag 10 september: YIN YIN, sera, Fokke Simons, Bob Uit Zuid, Future Husband, Anna Nita, Maxime x Glyb en Ar-Jane. En verder is er een grote Silent Disco i.s.m. Nieuwe Nor Nacht, kunnen daddy's en mama's genieten van het uitgebreide horeca-assortiment van de Nieuwe Nor, staan er diverse foodtrucks voor de deur op het Schelmenhofje. De presentatie is in handen van Duncan Vrösch.

De toegang tot het festivals is gratis, zodat je lekker kunt ontdekken! Ben jij erbij? Ben jij erbij?

Time table

Zondag 11 september

13:00

IKIGA (kleine zaal)

13:45

Ar-Jane (grote zaal)

15:00

Anna Nita (kleine zaal)

16:15

Future Husband (grote zaal)

17:30

Bob Uit Zuid (kleine zaal)

18:45

Fokke Simons (grote zaal)

19:45

SERA (kleine zaal)

20:45

YIN YIN (grote zaal)

Zondag 11 september

15:00

SOULctrl vs. KomopHey! (Silent Disco, café)

16:00

Stanley Redex vs. DJ Pat (Silent Disco, café)

17:00

Noah Driessen vs. DJ Benski (Silent Disco, café)

18:00

Keptain vs. De Weekendclub (Silent Disco, café)

19:00

Battletek vs. Treurige Tuupen (Silent Disco, café)

20:00

Sam vs. Cream of the Crop (Silent Disco, café)

21:00

I5hi vs. Kattenkwaad (Silent Disco, café)

Artist Info
Sera
Sera

Het zal je maar gebeuren: je uploadt covers van liedjes op YouTube, TikTok en Instagram, en tijdens een livesessie meldt 𝗝𝘂𝘀𝘁𝗶𝗻 𝗕𝗶𝗲𝗯𝗲𝗿 zich ineens om een potje mee te zingen. Het overkwam SERA , die dankzij haar geweldige covers van o.a. de eerder genoemde Bieber, Dua Lipa en Meghan Trainor viral ging en een gigantische following kreeg op social media. Sindsdien ging het hard met de carriere van de Sliedrechtse. Ze zong voor voetbalvedette 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻𝗼 𝗥𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱𝗼 en ging snel daarna de studio in met songwriter en producer Bas van Daalen om haar eigen materiaal op te nemen. Haar eerste single '𝘖𝘯𝘭𝘺 𝘜𝘴' is al goed voor ruim 8 miljoen streams en ook '𝘛𝘢𝘬𝘦 𝘢 𝘊𝘩𝘢𝘯𝘤𝘦' en de nieuwste '𝘚𝘩𝘦 𝘒𝘪𝘴𝘴𝘦𝘥 𝘔𝘦 𝘍𝘪𝘳𝘴𝘵' zijn een schot in de roos.

Lees verder...
Anna Nita
Anna Nita

Zangeres en songwriter Anna Nita bracht in 2020 haar eerste EP 'Insulated' uit. Met haar nummer 'Cloud Nine' belandde ze in de top 50 van de landelijke radiozender NPO Radio 2 Soul & Jazz. Naar aanleiding van haar single 'Somebody's Gonna Love You' werd ze toegevoegd aan de Solid Vibes crew van radio dj Angelique Houtveen. Vorig jaar werd ze genomineerd voor de Limburgse Popprijs in de categorie 'Beste Nieuwkomer'.

Lees verder...
Ar-Jane
Ar-Jane

Ar-Jane is de artiestennaam van singer-songwriter Arjanne Beukers, een ambitieuze twintiger uit Zuid-Limburg. Haar carriere begon in 2016 toen ze haar eerste nummer schreef en voor het eerst optrad. In de jaren daarop startte ze o.a. aan haar studie aan de Tilburgse Rockacademie, won ze de regiofinale van Kunstbende waardoor ze mocht optreden in de Westergasfabriek Amsterdam en won ze de Limburgse wedstrijd Frontstage in 2020. "Kippenvel" was de reactie, dat is precies wat Ar-Jane wil bereiken. Haar doel is dan ook om mensen zich verbonden te laten voelen met haar eerlijke teksten en dat ze in haar melancholische melodieen troost kunnen vinden. Ze heeft vaak solo opgetreden maar inmiddels ontwikkelt ze een eigen sound samen met andere muzikanten. Haar melancholische popmuziek laat zich inspireren door artiesten zoals Aurora, London Grammar, Phoebe Bridgers & Lana Del Rey. Laat je meenemen in de dromerige sfeer die Ar-Jane creeert.

Lees verder...
YĪN YĪN
YĪN YĪN

De de 𝙪𝙡𝙩𝙞𝙚𝙢𝙚 𝙏𝙝𝙖𝙞𝙨𝙚 𝙥𝙨𝙮𝙘𝙝𝙚𝙙𝙚𝙡𝙞𝙘 𝙛𝙪𝙣𝙠 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙮! YIN YIN laat zich inspireren door de psychedelische Thaise funk uit de jaren 60 en 70, en combineert dit met disco, funk en elektronica tot uitgesponnen spaced-out improvisaties en dansvloerkrakers. Oprichters Yves Lennertz (Bounty Island) en Kees Berkers (Baby Galaxy, Yayaya) komen gewoon uit Maastricht. Ze zijn een graag geziene gast op grote festivals zoals 𝘓𝘰𝘸𝘭𝘢𝘯𝘥𝘴 en 𝘉𝘦𝘴𝘵 𝘒𝘦𝘱𝘵 𝘚𝘦𝘤𝘳𝘦𝘵, want live is YIN YIN een vijfkoppige band, met extra percussie, die het publiek mateloos opzweept. Op 4 maart j.l. verscheen het tweede album '𝘛𝘩𝘦 𝘈𝘨𝘦 𝘖𝘧 𝘈𝘲𝘶𝘢𝘳𝘪𝘶𝘴' op Glitterbeat Records.

Lees verder...
Bob Uit Zuid
Bob Uit Zuid

Bob Uit Zuid is een hiphopmuzikant uit Amsterdam. Het debuutalbum van Bob Uit Zuid komt begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt Bob Uit Zuid met band. Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Cafe de Bok

Lees verder...
Fokke Simons
Fokke Simons

Fokke Simons is een van Nederlands meest spraakmakende en succesvolle artiesten groepen. Degroep is samengekomen in november 2018 en bestaat uit Michael Foru, Ritse De Jonge en StefanBroekman. Door de karakteristieke eigenschappen van Fokke Simons weten ze veel mensen te imponeren methun muziek. Met een geheel eigen sound weten ze het ver te schoppen in het maken van muziek dattevens ook erg goed geluisterd wordt op evenementen en shows. Het collectief kenmerkt zich dooreen mix van hiphop/pop & house invloeden te combineren tot een sound. Met een kersvers contract bij Sony, een landelijke tour met Maan en hits zoals Oh My, Ballin' en Fancy- is Fokke Simons met recht de nieuwe hiphop-sensatie van Nederland te noemen. Aanstekelijkeproducties, teksten en video's waar zelfspot en humor hand in hand gaan met een bak talent, zorgenervoor dat het lastig is om niet onder de indruk te zijn van dit innemende kwartet.

Lees verder...
IKIGA
IKIGA

IKIGA, een catchy alternative pop band uit Heerlen kwam met hun eerste single 'I Need It' in 2019 gelijk op drie officiele Spotify playlists terecht ('Rock the World', 'New Music Friday Japan' en 'J-tracks Brand New'). Ook op de Nederlandse radio komen ze aan bod op 3FM en KINK, waar ze zelfs gevraagd werden de openingsjingle te maken voor 'KINK cafe'. Het trio is daarnaast geselecteerd voor Popronde 2022. De band maakt feelgood post-punk met dirty drums en veel gitaarwerk, zoekende naar de combinatie tussen catchy songs en ongebruikelijke arrangementen. De naam is geinspireerd op de naam van Japanse levensstijl Ikigai, maar muzikale inspiratie komt van westerse bands zoals Queens of the Stone Age, the Black Keys, The Cardigans en The Ting Tings.

Lees verder...
Future Husband
Future Husband

Future Husband is de Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter Adura Sulaiman. Na een periode van intensief internationaal touren (als bandlid van Sofie Winterson en Feng Suave) richt ze zich nu op haar eerste solo project; Future Husband. Luisteren naar Future Husband is als zweven in een hypnagogische toestand, waar de lijnen tussen dromen en realiteit lijken te vervagen. Haar persoonlijke gedachten worden in haar teksten voorzien van grootse cinematische instrumentatie en soundscapes. Tussen haar teder gezongen vocalen verweven zich gitaren, akoestische drums, bas en synths. De muziek gaat over het verwerken van haar eerste liefdes breuk en het vastleggen van de naschokken daarvan: "Ook al was het jaren later, ik droomde nog steeds over de manier waarop het eindigde en kon het eigenlijk nog niet echt verwerken. Toen ik vrij begon met het schrijven van de nummers, wist ik al snel precies waar ik eigenlijk over schreef". De songs zijn opgenomen met Adura's bandleden, die in de eerste plaats vooral ook haar beste vrienden zijn. Met Thomas Bosveld (drums), Ivar Otten (gitaar/ vocals), Kike Zwagerman (gitaar) en Twan de Roo (keys) nam ze op, op een locatie die alleen maar bijdraagt aan het etherische, geromantiseerde gevoel van het project: een tipi in de tuin van Kike in het midden van Nederland. De tracks zijn na deze sessie gemixt in New York door Grammy winnaar Scott Jacoby (John Legend, Sia, Janelle Monae). Telkens als je naar de muziek van Future Husband luistert, lijken er nieuwe texturen en betekenissen naar voren te komen, een constant evoluerend geven en nemen."Elke herinnering die ik aan mijn leven heb, is vloeibaar; het verandert in de loop van de tijd. Zeker als je met je herinneringen werkt. Dus nu probeer ik te accepteren dat alles aan verandering onderhevig is, zelfs je geest, en dat is oke", aldus Adura.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies