Kosso

Kos­so

De fitste rapper van Nederland

08 oktober 2022 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Einde: 23:30

Rapper, fitnessguru, supercar-eigenaar, ondernemer en sinds kort ook vader: We hebben het natuurlijk over Kosso. Op 8 oktober komt hij naar de Nieuwe Nor om zijn allereerste concert ooit te geven, in de stad waar hij geboren is. Kosso neemt jullie mee op een tijdreis door zijn muzikale carrière. Door alle 101 Barz sessies, alle hits, inclusief special guests. Dit wordt een avond om niet te vergeten.

Albert Dervishaj, beter bekend als Kosso, is een Nederlandse rapper, bodybuilder en ondernemer. In 2013 verscheen hij voor het eerst bij 101Barz. Daarna werkte hij samen met verschillende artiesten, waaronder Boef, Josylvio Hef en Murda. Ook zijn vrouw Dorentina is muzikant, ze brachten zelfs samen twee albums uit. In 2019 tekende Kosso bij Sony Music en sinsdien werkt hij hard aan nieuwe muziek.

Deze avond is voor alle leeftijden - bezoekers onder de 14 jaar alleen met volwassen begeleiding

Artist Info
Kosso
Kosso

Kosso, is een Nederlandse rapper, bodybuilder en ondernemer. In 2013 verscheen hij voor het eerst bij 101Barz. Daarna werkte hij samen met verschillende artiesten, waaronder Boef, Josylvio Hef en Murda. Ook zijn vrouw Dorentina is muzikant, ze brachten zelfs samen twee albums uit. Na een verschijning in het publieke oog tijdens zijn 101barz sessie is rapper Kosso hard aan de weg aan het timmeren. Waarbij zijn sessie met Dorentina een van de meest bekeken 101barz videos ooit is. In 2019 tekende Kosso bij Sony Music en werkt hij hard om nieuwe muziek uit te brengen

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies