Phil Bee & Band

Phil Bee & Band

'Best bewaarde bluesgeheim van Nederland'

03 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Een avond vol rauwe emoties, recht uit het hart. Dan is wat we u aanbieden met Phil Bee en band. Hij omarmt de stijl van de jaren '60 en '70 met een eigen saus van rhythm & blues, waardoor hij klinkt als een unieke mix van Donny Hathaway en Joe Cocker.

Met meer dan 33 jaar ervaring op internationale podia, heeft Phil Bee zijn stempel gedrukt op de blues- en soulwereld. En hoewel hij door kenners al lang werd beschouwd als een van de beste zangers in Europa, kwam hij pas echt in de schijnwerpers te staan na zijn deelname aan The Voice Senior in 2021. Sindsdien heeft hij optredens gegeven op verschillende tv- en radioshows, zoals Jinek, Half8 en VI.

Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. In 2020 haalde Phil Bee de finale van het programma We want more (SBS6) en bracht hij zelfs een single uit met niemand minder dan André Hazes Jr. Zijn talent is ook erkend door de Dutch Blues Awards, waarin hij diverse prijzen heeft gewonnen voor beste zanger, beste album en beste band.

En tijdens dit optreden wordt Phil Bee ondersteund door een fantastische 11-koppige band van Nederlandse professionals. Het belooft een avond te worden die u niet snel zult vergeten. Mis het niet!

“Belachelijk goed” – RTL Boulevard
“Best bewaarde bluesgeheim van Nederland” – Johan Derksen
“Phil Bee blaast jury en publiek omver” – nu.nl

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 17 april om 10:00!

Time table
19:30

Doors

19:30

DJ "BB King" Mobe

20:30

Phil Bee

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies