Orange Days

Oran­ge Days

nieuw Limburgs indie-talent met Britse connectie

07 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 22:30

Het concert van Orange Days is helaas afgelast. Wegens verschil in ambitie houdt Orange Days in haar huidige vorm op te bestaan, zoals in dit statement door de band naar buiten is gebracht. Oprichter en songschrijver Mitchell Giebels zet het project voort, onder dezelfde naam, maar het optreden op 7 december in de Nieuwe Nor komt daarvoor te vroeg. Wanneer Orange Days klaar is om opnieuw het podium te betreden, zoeken we een nieuwe datum voor de show. Kaartkopers worden ingelicht en krijgen hun geld terug.

Orange Days is een indie pop groep uit Zuid Limburg/Southampton bestaande uit Aga Bukowska, Jordan LeBon en Mitchell Giebels. De muziek is geïnspireerd door de diverse achtergronden van de bandleden, en het eindresultaat is verfrissend, energiek en memorabel. Orange Days presenteert een unieke mix van dream pop en indie, met diepgaande teksten en pakkende melodieën. Denk aan acts als Men I trust en Mac Demarco.

Ze leerden elkaar kennen bij een concert van de Maastrichtse band Solomon en er was meteen een muzikale klik. De Beekse gitarist Mitchell Giebels en zangeres-pianist Agnieszka ‘Aga’ Bukowska, studente aan het Conservatorium in Maastricht, startten een half jaar geleden muziekproject Orange Days. Mede door zijn werk als popfotograaf kwam Giebels in contact met de vooral in Engeland populaire indie-muzikant Alfie Templeman en met Jordan Le Bon, de neef van Duran-Duran-zanger Simon Le Bon. Ze doken samen de studio in in London en het resultaat van de samenwerking met de Britten is de eerste single en clip van het duo, getiteld My Enemy, die nu online te zien en te horen is. Met Jordan LeBon als vast nieuw bandlid komt Orange Days op 7 december a.s. naar de Nieuwe Nor.

Artist Info
Orange Days
Orange Days

Orange Days is een indie pop groep uit Zuid Limburg/Southampton bestaande uit Aga Bukowska, Jordan LeBon en Mitchell Giebels. De muziek is geinspireerd door de diverse achtergronden van de bandleden, en het eindresultaat is verfrissend, energiek en memorabel. Orange Days presenteert een unieke mix van dream pop en indie, met diepgaande teksten en pakkende melodieen.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

GEANNULEERD
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies