Jack Jarryd

Jack Jar­ryd

I'm burning up in cruel desire

clubkaartscoor
21 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

Als een echte 'rising star' heeft Jack Jarryd al meerdere indrukwekkende live-optredens op zijn naam staan. Zijn dynamische muziek beweegt zich tussen frisse pop en levendige rock, waarbij oprechte kwetsbaarheid wordt gemixt met opzwepende rock 'n roll.

Na de in 2021 verschenen debuut EP ‘Evolve’ en de singles ‘Living It Up’, ‘Heartache’ en ‘Open Fire’, komt Jack Jarryd met zijn tweede EP ‘Fatal Love’. De EP wordt gereleased op het label Cloud 9, waar Jack in januari 2023 zijn eerste platencontract tekende. Op de plaat is onder andere single ‘Hot Stuff’ te horen, dat eerder dit jaar 10 weken in ‘De Verrukkelijke 15’ op NPO Radio 2 stond, waarvan een aantal weken op #1. Een liveoptreden in de ochtendshow op Radio 2 mocht dan ook niet ontbreken. Verder werd de song gedraaid op Radio 5 en 3FM en was het te horen in het tv-programma Temptation Island. De gevoelige ballad ‘Done With It’ volgde, welke hij ten gehore bracht tijdens zijn live tv-debuut in de talkshow ‘Tijd Voor Max’. In de afgelopen jaren speelde Jack veelvuldig live-promo’s bij Radio Veronica, 3FM, Qmusic en Radio 2, en ook op de podia maakte hij zijn meters.

Naast voorprogramma’s van Saint Motel, Floor Jansen, Jaap Reesema, Blaudzun en diverse festivalshows stond de zanger een hele tour in het voorprogramma van The Dirty Daddies. Hiermee ging hij de grote poppodia af in totaal vierentwintig uitverkochte shows. Gewapend met zijn stem en zijn band geeft hij een ouderwets spectaculaire liveshow, die zich beweegt tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende rock ’n roll. Inmiddels heeft Jack Jarryd zijn eerste eigen clubtour afgetrapt, waarmee hij 6 steden aan zal doen door het hele land. Een knallend einde van 2023 en een veelbelovende start van 2024!

Time table
20:00

Doors Open

20:30

Jack Jarryd

Artist Info
Jack Jarryd
Jack Jarryd

After releasing his debut EP 'Evolve', Jack Jarryd debuted on national radio and sold out his first headliner show. After his hit single 'Hot Stuff', Jack's happy to share his next single 'Hanging On'.His voice serves as his weapon and shield, while moving from elevating pop and rock to touching ballads. In a vivid performance, he strives for the ultimate engagement with the audience, either through sincere vulnerability or electrifying rock 'n roll.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies