Ian Paice (Deep Purple) & Purpendicular performing Classic Deep Purple

Ian Pai­ce (Deep Pur­ple) & Pur­pen­di­cu­lar per­for­ming Clas­sic Deep Purple

The Human Mechanic Tour 2023

01 februari 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

Ian Paice is de legendarische drummer van Deep Purple, en momenteel het enige overgebleven originele lid in die band. Nu komt hij op bezoek met de band Purpendicular voor een Best-of-Classic-Deep-Purple-Show.

Deep Purple behoeft eigenlijk geen introductie. De band wordt al sinds de jaren zeventig geroemd als een van de meest innovatieve en succesvolle rockbands aller tijden, en het drumwerk van Ian Paice heeft daar een enorme invloed op gehad. De muziek van Deep Purple wordt gekenmerkt door de balans tussen ingenieuze muzikaliteit en monumentale eenvoud. Ian Paice zelf speelde naast Deep Purple met onder meer Whitesnake, Gary Moore, Velvelt Underground en The Maze, en op soloprojecten van Jon Lord, Paul McCartney en Pete York van de Spencer Davis Group.

Purpendicular wordt door Ian Paice gezien als de beste Deep Purple-tributeband ter wereld, met het vermogen om de unieke magie van deze legendarische band live over te brengen. Ook oud-collega’s Richie Blackmore, Joe Lynn Turner en Roger Glover prezen de band. Geen wonder dat Purpendicular voor hun debuut ‘tHis is the tHing’ op gastbijdragen kon rekenen op gastbijdragen van Ian Paice, Steve Morse, Roger Glover, Don Airey en Neil Murray. Op de gloednieuwe plaat ‘Human Mechanic’ drumde de meester alle partijen in.

Deze avond draait echter vooral om de muziek van Deep Purple. Kom luisteren naar klassiekers als ‘Child in Time’, ‘Black Night’, ‘Woman From Tokyo’ en ‘Hush’. En zie Ian Paice’ unieke speelstijl live en van dichtbij in clubsfeer. Het wordt een onvergetelijke avond met een iconische drummer omringd door een geweldige band!

IAN PAICE & PURPENDICULAR:
Ian Paice (Deep Purple, ex-Whitesnake, ex-Gary Moore) – drums
Robert Thomas Walsh (Roger Glover, Joe Lynn Turner, Tony Carey) – vocals
Herbert Bucher (ex-Tony Carey) – guitars
Nick Fyffe (ex-Jamiroquai) – bass
Christoph Kogler (ex-Billy Sheehan) – hammonds / keys

De kaartverkoop is gestart. Let op: er is geen support-act bij dit concert. Het begint direct om 20:30 uur.

Time table
19:30

Doors open

19:30

Classic rock hits met DJ Marco Smeets in het café

20:30

Ian Paice & Purpendicular

22:00

Verwacht einde show

22:00

Classic rock hits met DJ Marco Smeets in het café

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies