Hard In Heerlen: Distant &  For I Am King

Hard In Heer­len: Dis­tant & For I Am King

Beestachtige deathcore in de Bunker!

24 februari 2024 Oefenbunker
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

Deze show vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt in samenwerking tussen de Nieuwe Nor en de Oefenbunker gepresenteerd!

Distant, gevormd in 2014 en met wortels in Rotterdam en Bratislava, Slowakije, vermengt hyper-dissonante downtempo deathcore met slamming brutal death metal en beatdown. Ze hebben albums zoals 'Tyrannotophia' en 'Aeons Of Oblivion' uitgebracht via Unique Leader Records en zijn onlangs getekend bij Century Media Records. Met krachtige live-optredens, waaronder tours in de EU en de VS, hebben ze zich gevestigd als een sterke speler in de Deathcore-community met miljoenen online streams en honderdduizenden fans op sociale media.

SPECIAL GUEST
For I am King, een Nederlandse metalband gevormd in 2013, bereidt zich voor op de release van hun nieuwe album 'Crown'. De band, geleid door frontvrouw Alma Alizadeh, staat bekend om moderne, complexe metal met hypnotiserende melodieën. 'Crown', gepland voor release op 19 januari 2023, verkent thema's van macht en misbruik, waarbij de cyclus van macht centraal staat. De band heeft internationale erkenning gekregen voor albums als 'Daemons' (2016) en 'I' (2018), en heeft wereldwijd opgetreden op podia zoals Jera On Air, Wacken Open Air en Metal Days.

SUPPORT: XII THORNS
XII Thorns is een blackened deathcore band met teksten gebaseerd op gruwelijke films. Ze leveren een combinatie van zware, romp brekende breakdowns met krakende keelklanken en blastbeats die je huid eraf scheuren. Ze zijn trots op het verleggen van de grenzen van amelodisch sonische expressie met behoud van alle unieke elementen waar deathcore-luisteraars naar verlangen.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking tussen poppodium Nieuwe Nor en de Oefenbunker.

Time table
20:00

Doors open

20:30

Programma start

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

UITVERKOCHT
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies