Tank and The Bangas & Metropole Orkest

Tank and The Ban­gas & Metro­po­le Orkest

Een symfonische samensmelting van jazz, hiphop, soul, funk.

Dit zit­con­cert vindt plaats in de Lim­burg­zaal van The­a­ter Heer­len en wordt geor­ga­ni­seerd door Park­stad Lim­burg Theaters.

05 april 2024 Theater Heerlen
Limburgzaal
Open: 19:30
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

Tank and The Bangas komen naar PLT voor een opwindend concert met het Metropole Orkest onder leiding van Jacomo Bairos. Samen brengen deze creatieve grootheden een symfonische samensmelting van jazz, hiphop, soul en funk. Een genre-overstijgend spektakel met de aanstekelijke energie van Tank and The Bangas en de orkestrale kracht van het Metropole Orkest.

Tank and The Bangas tarten elke vorm van categorisering en hokjesdenken. Moeiteloos mengt deze topband uit New Orleans onder leiding van de charismatische vocalist Tarriona 'Tank' Ball alle mogelijke genres. Met verder bassist Norman Spence en drummer Joshua Johnson brengt dit ensemble een ongeëvenaarde energie en sonische diversiteit op het podium. Niet voor niets zijn Tank and The Bangas uitgeroepen tot de beste liveband van Amerika; “muziek die je moet ervaren”, vindt The Huffington Post.

Muzikale odyssee
Het Metropole Orkest staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve samenwerkingen met een grote diversiteit aan artiesten. De samenwerking met Tank and The Bangas is bijna onvermijdelijk vanwege hun gedeelde muzikale relaties. Beide ensembles maakten muziek met artiesten als Lalah Hathaway, Robert Glasper en Jacob Collier. Laat je meenemen op een onvergetelijke muzikale odyssee, waar innovatie en orkestratie samenkomen en grenzen vervagen. Gids op deze tocht is de Amerikaans/Portugese dirigent en producer Jacomo Bairos; één van de meest dynamische orkestleiders van zijn generatie.

Dit zitconcert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen en wordt georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies