A*Fever XL Symfo

A*Fever XL Symfo

The Ultimate ABBA Tribute exclusief mét orkest in de openlucht in Heerlen-centrum!

09 augustus 2024 Bongerd
Open: 19:00
Aanvang: 19:00
Verwachte eindtijd: 00:00

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute komt op vrijdag 9 augustus voor een exclusieve show in extra grote XL-bezetting mét orkest naar Heerlen-Centrum. De mega-populaire tribute band, die grote faam verwierf via tv-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ was pas twee keer in deze orkest-versie te zien. Tickets kosten € 20,- en zijn te koop vanaf donderdag 2 mei 19:00 uur via de website van de Nieuwe Nor

In een onvergetelijke meezingshow komen natuurlijk Dancing Queen, Waterloo, Gimme Gimme Gimme en alle andere tijdloze hits voorbij. Maar ook de echte ABBA-liefhebber wordt verrast met een aantal prachtige onbekendere parels. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. En ondersteund door een echt orkest belooft het een meer dan spectaculaire show te worden. A*Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Met recht een ABBA-tribute act van wereldklasse!

De ticketverkoop voor het concert start op donderdag 2 mei om 19:00 uur via de website van de Nieuwe Nor. De normale voorverkoopprijs is € 20,-. Voor vroege beslissers is er een beperkt aantal vroege vogel-tickets à € 15,- beschikbaar. Het concert van A*Fever XL vindt plaats op de vooravond van Booch? Festival, waarbij het terrein van het gratis toegankelijke popfestival wordt gebruikt als concertlocatie. De organisatie is in handen van The Tribute Agency i.s.m. poppodium Nieuwe Nor.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies