The Real Thing

The Real Thing

"You To Me Are Everything"

21 september 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 02:00

Op zaterdag 21 september komt The Real Thing, met originele zangers Chris Amoo & Dave Smith, naar Heerlen en daar kun je bij zijn!

The Real Thing is een iconische Britse soul- en funkband uit de jaren 70 en 80 en staat bekend om hun tijdloze hits en onmiskenbare energie op het podium. Met hun kenmerkende mix van soul, funk en disco veroverden ze de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld en doet dat nog steeds. Met meer dan een miljoen streams per maand op Spotify blijft het een onbetwiste kracht in de muziekindustrie.

De band werd opgericht door Chris Amoo, Dave Smith, Ray Lake, Kenny Davis en Eddie Amoo, en brak door met de release van "You to Me Are Everything" in 1976. Dit nummer werd al snel een megahit in het Verenigd Koninkrijk en genoot van internationaal succes waardoor The Real Thing op de kaart werd gezet als een van de meest opwindende acts van hun tijd.

Naast "You to Me Are Everything" bracht de band een reeks andere hits voort, waaronder "Can't Get by Without You", "Can You Feel the Force?" en "Whenever You Want My Love". Hun aanstekelijke beats en soulvolle melodieën zorgden ervoor dat hun muziek een blijvende invloed had en heeft op generaties van muziekliefhebbers.

Nu, in 2024, is het eindelijk tijd voor een langverwachte tour en presenteren ze voor het eerst hun nieuwe album met origineel materiaal in 44 jaar! "A Brand New Day" staat momenteel op nummer 3 in de bestverkochte lijsten van o.a. Amazon. Verwacht een show vol energie en gevuld met hits en nieuw materiaal, kortom: dit wilt je niet missen!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies