Release Radar - New Music Friday! (week 45 met o.a. Warhaus, Only The Poets en Kosso...)

Relea­se Radar — New Music Fri­day! (week 45 met o.a. War­haus, Only The Poets en Kosso…)

Er komt elke week veel fijne nieuwe muziek uit. We houden de laatste releasese van de acts die je binnenkort in de Nieuwe Nor ziet bij in onze 'Release Radar' op Spotify. Deze keer nieuwe nummers van Warhaus, Only The Poets, Solomon en Habitants en verse tracks van de hiphop-acts Kosso en Ares!

Nieuw toegevoegd!

Warhaus (ft. Sylvie Kreusch) - Popcorn
Only The Poets - Every God I Pray To
Ares - Excalibur
Solomon - Envelopes
Kosso - Comfortabel
Habitants - Highways

Koop direct je tickets via onderstaande links:

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies