Top 2024!

Top 2024!

In samenwerking met Parkstad Limburg Theaters brengen we u de TOP2024! Van Twist and Shout tot Rollercoaster. Evergreens die in ons collectief geheugen gegrift staan en hits van vandaag op onze podia! Een selectie van dé beste tribute acts en de muzikanten achter de nummers in de Top 2000.

28 dec - Stones Sessions

Het zal het geheimzinnigste concert van 1995 zijn geweest. The Rolling Stones nemen hun live album “Stripped” op, klassiekers en meer uitgevoerd in een uitgeklede vorm en bezetting. Stones Sessions neemt je mee terug in de tijd!

6 januari 2024 - Classic Hits in Concert

December betekent: TOP 2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het 'feest der herkenning' op de radio.

Cavern Beatles 8573
Fortunate crop

12 jan 2024 - The Cavern Beatles

In een verbazingwekkend levensechte show, presenteren The Cavern Beatles (UK) een perfecte live-imitatie van een Beatles-concert. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen!

20 jan 2024 - Fortunate Sons

In 2022 was het 50 jaar geleden dat een einde kwam aan het bestaan van Creedence Clearwater Revival. Voor The Fortunate Sons is dit een mooie aanleiding om terug in de tijd te gaan en het verhaal van John Fogerty op het podium te brengen!

26 jan 2024 - The Dutch Eagles

Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse countryrock. Al vijftien jaar brengen The Dutch Eagles met hun weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang hun passie voor de muziek uit de jaren ’70 naar het podium!

1 februari 2024 - Strange Brew en Leo Blokhuis

Een avond met ‘popprofessor’ Leo Blokhuis en de muziek van 1974. Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek van Abba tot Robert Long en Paul McCartney…

Leo cropped

En er staat nog veel meer Top2000 spectakel in 2024! Werp maar eens een blik op al het moois dat in het verschiet ligt:

Kingfisher
Krezipcrop
Dannycrop
Ahoy Website Miss Montreal
Elvana2023 medium
Best Friends GEORG Eand ANDREW 2 WHAMANIA
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies