Dansen, zingen en springen bij Only The Poets

Dan­sen, zin­gen en sprin­gen bij Only The Poets

Ze hebben de hele wereld als band al gezien, maar op 14 november kwamen ze naar ons stadje, Heerlen!

Fans kwamen vanuit heel Nederland om te kijken naar de jonge talentvolle band, en hier hadden zij ook veel voor over! Tientallen fans stonden in de ochtend al te wachten voor de deuren van ons poppodium.

Het is moeilijk om de show in één woord te beschrijven, want er is zoveel over te zeggen! De sfeer was geweldig, van begin tot eind, van support acts tot de laatste woorden van Only The Poets zong het publiek mee.
Het was een groot feest. Dat vonden de support acts ook, zij kwamen gezellig op de vloer met het publiek mee genieten van het energieke viertal.

Het was een avond die je niet snel vergeet, zelfs achter de schermen was het een feestje!

Fotografen: Femke Valks, MiksFiles

Only The Poets + Oliver Keane + Tom Millichamp | 14 november 2022 | NIEUWE NOR
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies