De One Man Band: Jett Rebel

De One Man Band: Jett Rebel

Jett Rebel waarschuwde ons al: ‘Stil blijven staan is geen optie.”. Daar had hij zeker gelijk in.

Wat een geweldige show gaf hij. Na memorabele optredens op onder meer Bospop en North Sea Jazz heeft hij ook ons podium in de Gulpener Grote Zaal gesloopt. En dat nog wel in zijn eentje. Als One Man Band werden alle instrumenten door één persoon gespeeld, en dat was natuurlijk niemand anders dan Jett Rebel zelf.

Het publiek én wijzelf konden geen genoeg van hem krijgen!

Fotografen: Marc Bogman, Dimaplo, René Bradwolff

Jett Rebel | 29 december 2022 | NIEUWE NOR
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies