Jarreau Vandal

Jar­reau Vandal

Free The Night | powered by Nocroni

03 september 2022 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Einde: 04:00

Ellroy Jarreau Uyleman werd 25 jaar geleden geboren in Maastricht, maar is groot geworden in Amsterdam. Onder zijn artiestennaam Jarreau Vandal doet één van de meest authentieke DJ's en producers van Nederland Heerlen aan tijdens Cultura Nova. Jarreau Vandal groeide op met ouders, die professioneel dansten in Amsterdamse nachtclubs én een opa die producer was. Deze mix van muzikaliteit, dance, jazz, hiphop, en wereldmuziek maakt hem mega-veelzijdig. Tel daarbij zijn energieke shows en je hebt een avond om je vingers bij af te likken.

Jarreau Vandal is een begrip voor iedereen met een voorliefde voor soul, funk en futuristische sounds. Geboren in Maastricht, opgegroeid in Amsterdam produceert Vandal al sinds zijn 16e levensjaar. Oefening baart kunst want zo’n 10 jaar later geniet hij van een cultstatus in Europa, Noord-Amerika en Azië. Naast uitverkochte shows in venues wereldwijd, werkte hij aan internationale reclames en kreeg hij door de jaren support van namen als NTS, Beats 1, BBC 1Xtra, Rinse en Boiler Room. Hij maakte de soundtracks van commercials voor grote merken zoals Tommy Hilfiger en Vodafone. Door zijn veelzijdigheid als beatmaker, multi-instrumentalist en vanaf zijn nieuwste project ook zanger brengt hij een compleet nieuw geluid. Jarreau Vandal maakte naam als eerste Nederlander bij het Amerikaanse artiestencollectief Soulection en later met zijn EP’s Anthology en Suburb Superhero. De 90s kid groeide op in een omgeving van Jazz, Hip-hop, rock en R&B waardoor zijn muziek is gebaseerd op het werk van zijn jeugdinvloeden: Jamiroquai, A Tribe Called Quest en Red Hot Chili Peppers.

Deze zwoele dansavond is powered by Nocroni: een collectief uit Venlo met eigen vodka, kunst, een eigen hela-saus, kortom: If they like it, they like it.

De kaartverkoop start op donderdag 21 juli om 10:00.

Artist Info
Jarreau Vandal
Jarreau Vandal

Jarreau Vandal is een begrip voor iedereen met een voorliefde voor soul, funk en futuristische sounds. Geboren in Maastricht, opgegroeid in Amsterdam produceert Vandal al sinds zijn 16e levensjaar. Oefening baart kunst want zo’n 10 jaar later geniet hij van een cultstatus in Europa, Noord-Amerika en Azië. Naast uitverkochte shows in venues wereldwijd, werkte hij aan internationale reclames en kreeg hij door de jaren support van namen als NTS, Beats 1, BBC 1Xtra, Rinse en Boiler Room. Hij maakte de soundtracks van commercials voor grote merken zoals Tommy Hilfiger en Vodafone. Door zijn veelzijdigheid als beatmaker, multi-instrumentalist en vanaf zijn nieuwste project ook zanger brengt hij een compleet nieuw geluid. Jarreau Vandal maakte naam als eerste Nederlander bij het Amerikaanse artiestencollectief Soulection en later met zijn EP’s Anthology en Suburb Superhero. De 90s kid groeide op in een omgeving van Jazz, Hip-hop, rock en R&B waardoor zijn muziek is gebaseerd op het werk van zijn jeugdinvloeden: Jamiroquai, A Tribe Called Quest en Red Hot Chili Peppers.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies