Hard in Heerlen: WIEGEDOOD & AUTARKH

Hard in Heer­len: WIE­GE­DOOD & AUTARKH

De Doden Hebben Het Goed

16 maart 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 22:30

Als band met leden uit Oathbreaker en Amenra zou je misschien kunnen denken dat tijd vinden voor WIEGEDOOD een uitdaging is. Niks is minder waar, WIEGEDOOD is juist een top prioriteit voor deze artiesten. Ze geven dan ook aan dat de muziek die ze maken uniek geschreven is voor deze formatie en daarmee ook een unieke sound naar voren brengt.

In het derde en laatste deel van de 'De Doden Hebben Het Goed' trilogie brengen ze een organische verlenging van deel I en II met zich mee. De albums delen allemaal de bands gewelddadig en epische black metal maar ook thematisch vormen de drie hoofdstukken een mooi geheel. De band zegt zelf een perfecte crossover gevonden te hebben tussen het geluid en de onderliggende tonen uit deel I en II.

Deze muzikale geweldplegers staan in maart bij ons op het podium, ben jij klaar voor deze avant-garde van de Belgische metal scene? Tickets zijn nu te krijgen!

Support voor WIEGEDOOD wordt gebracht door AUTARKH!

Een groep van muzikale extremisten die de grenzen van audio zintuigen opzoeken. Deze metal-outfit zoekt de grenzen op door IDM te combineren met ruw gitaarwerk om een unieke sound te creeren! AUTARKH is opgericht door Michel Nienhuis, voorheen van DODECAHEDRON.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies