Hard in Heerlen: SIAMESE & RESOLVE

Hard in Heer­len: SIA­ME­SE & RESOLVE

Danish metal-core at its best!

15 april 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:55

NL
Deense metal-core outfit SIAMESE is afgelopen jaren begonnen de wereld te veroveren. Met hun laatste album 'Super Human', dat uitkwam in 2019, behaalde ze in 2020 meer dan 15 miljoen streams. Ze touren aan één stuk door samen met bands als Dead by April, Oceans Ate Alaska, Coheed and Cambria , Dead Letter Circus en nog veel meer! Met hun strakke live act is SIAMESE een van de meest actieve acts uit Denemarken!

Support voor SIAMESE;

RESOLVE
Wat begon met hun debut single 'Exposed' in 2017 is uitgegroeid tot een band die niet zal stoppen totdat ze grootsheid bereikt hebben. Dit metalcore quartet uit Lyon gaat hard en dat is te merken!

SENNA
Senna is een vijf-ledige band uit Mannheim, Duitsland. Met hun muziek overstijgen ze de grenzen tussen metal, pop en progressieve muziek!

ODD PALACE
Na hun debut maakte gooide prog-rock band ODD PALACE hoge ogen. Ze worden geprezen voor hun originele sound en hun indrukwekkende lyrics.

EN
Danish metal-core outfit SIAMESE have steadily and surely won hearts all over the world in the last couple of years. Their latest album ‘Super Human’ released in 2019, surpassed 15 million streams in December 2020. The band has been touring the world tirelessly with bands such as Dead by April, Oceans Ate Alaska, Coheed and Cambria, Dead Letter Circus and many more. Renowned as a class live act, SIAMESE are one of the most active rock assets in Denmark.

Supporting SIAMESE;

RESOLVE
Ever since their public reveal in February 2017 with the debut single 'Exposed', the Lyon, France based metalcore quartet has been eager to show their peers that they won’t settle foranything but greatness.

SENNA
Senna is a 5 piece group born out of Mannheim, Germany. With their music, they cross the boundaries between Metal, Pop, and Progressive Music!

Odd Palace
After their debut, Copenhagen-based prog-rockers ODD PALACE made waves, heaping praise for their original sound and impeccable songwriting!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies