Nieuwe Nor Nacht presents: ROD (18+)
+ Gino Pasarella + Mercal + DTST x DRSSN & RXmode
11 May 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 18 jaar. I.D. verplicht
ROD vroege vogel: € 10,00
ROD voorverkoop: € 12,50
ROD laatkomer: € 15,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 06:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 06.00. De kassa & deuren sluiten vannacht om 03.45.

Nieuwe Nor Nacht presenteert op 11 mei een extra lange techno-nacht met ROD (Malmok), het alter ego van Benny Rodrigues.  We dansen door tot 06.00 in de ochtend met eindbaas ROD, Mercal, Gino Pasarella en starten met  DTSTDRSSN, & RXmode!


ROD MALMOK [RODlabel]
ROD mag zich een van Nederlands' beste & geliefde techno DJ's noemen. Waar Benny de breedte opzoekt, gaat ROD de diepte in. Verwacht techno met een veelzijdig tintje; van Detroit tot Chicago, van acid tot dub, van industrial tot offbeat. Zijn enorme kennis van muziek, onsterfelijke liefde voor techno en scherpe smaak brengen hem op techno hotspots over de hele wereld!


ROD's veelgeprezen debuut 'Malmok' werd uitgebracht onder Ben Klock's Klockworks label en het album 'Back To Square One' werd bestempeld tot het beste Rotterdamse album van 2017. Tijdens zijn RODnachten draait Benny zonder moeite acht uur durende marathon-sets. Na releases op labels als Balans Records, CLR, Soma, Drumcode verschijnen ROD's eigen "pokoes" sinds kort op, hoe toepasselijk, RODlabel! Nummer 001 is gereserveerd voor 'Cambodia / Hatoe'.

  
Mercal [Second Wave]
Hij heeft zijn vleugels, net als Second Wave (2014-2017), uitgeslagen en resideert tegenwoordig in Amsterdam. Maar wie de naam Mercal opzoekt op facebook komt er meteen achter dat het hier een Heerlens jong betreft: ‘Heftige zjwik’! We zijn blij dat Marcel de Randstad weer eens ouderwets verruilt voor een gig in Parkstad, en dat om de zaal klaar te stomen voor ROD! Deed de Second Wave resident overigens ook al met veel plezier tijdens de nieuwjaarsnacht in Radion, dus hij weet in te spelen op de grillen en grollen van ROD. Dankzij terugkerende shows in techno-bolwerk Complex blijft Mercal verbonden aan de regio, met nu eindelijk weer een showtje hier in Heerlen.  

Gino Pasarella [ Minimahlzeit / Main Dish]
Main Dish resident Gino Pasarella doet deze nacht, als afsluitende act, een flinke schep bovenop zijn reguliere sets. Gino neemt het roer over van headliner ROD en gaat de BPM’s dus (minimaal) matchen. Vinden wij ook reuze spannend! Wat je ook van Gino gaat horen, de essentie van een echte Pasarella-set, die duistere sound en lage bassen, blijft overeind. Bij Black Box in Complex, als openingsact voor Sunil Sharpe, hebben ze al kennis mogen maken met het alter-ego van onze geliefde Minimahlzeit-man. 

DTST & DRSSN [ Bunker Techno  / Monotoon] + RXmode [Bass Agenda Recordings]
Namens onze collega’s van de Oefenbunker komen  ‘DTST x DRSSN’ naar Heerlen. DTST runt de labels Monotoon / Monotoon Obscure, organiseert ‘Bunker Techno’ en legt zijn muzikale oor overal in de Euregio te luister. DRSSN is het jongste exportproduct uit de techno-school in Landgraaf. De ervaren rot DTST vs. de desire van DRSSN, dat moet wel een spannend uurtje duistere monotone techno opleveren! Zij delen de booth met RXmode waarvoor we zelfs een half uur eerder open gaan! RXmode is verbonden aan het Britse label Bass Agenda Recordings  waarvoor hij meerdere releases uitgebracht, zowel vinyl als digitaal. De afgelopen jaren heeft zijn muziek internationaal veel volgers gekregen met support van grote namen als Dave Clarke, Helena Hauff, Umek en Maceo Plex. Verwacht een portie drijvende, duistere electro, met een randje techno “on the side”.

Met Nieuwe Nor Nacht dansen tot 06:00!
Dankzij vrije sluitingstijden dansten we dit jaar al enkele nachten door tot 05.00.  Dat kan nóg beter, toch? Met ROD gaan we op 11 mei voor het eerst dansen van 23.00 tot 06.00 hier in het hart van Gemeente Heerlen.

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief