'BLEND' ft. Michel de Hey
+ Bruce Sawyer & Tief Traum + Rick Roblinski + Teqnov
08 April 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 9,5
CJP: € 9,5
student: € 9,5
Avondkassa: € 12,5

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets


Voel de liefde voor de elektronische dance scene bij BLEND x poppodium NIEUWE NOR! BLEND gaat voor je op jacht naar de lekkerste deephouse, beste tech-house en hardste techno. Laat je verrassen door showcases van nieuwe talent zoals Bruce Sawyer & Tief Traum, Rick Roblinksi én een hele dikke headliner genaamd Michel de Hey! Wat Blend is? Alles waar muziek om draait in die ene track, die ene samenwerking, dat ene event. Het Heerlense label BLEND brengt publiek & DJ’s samen in de ultieme sfeerbeleving.

Michel de Hey [EC / Hey! Records]
Michel de Hey is berucht om zijn 30 jaar aan ervaring, een wereldwijd gerespecteerd dj, producer, labelbaas en party-organisator. De Hey's grote kracht: het constant draaien van nieuwe, verrassende platen en zijn talent om gemakkelijk te schakelen tussen grote rave shows, festival mainstages en underground clubfeesten. Michel neemt je mee van de dansvloer naar nieuwe onverwachte geluiden, is bekend om zijn vloeiende draaistijl, en weet zijn publiek steevast omver te blazen. Een specialist voor het grote publiek, een smaakmaker voor de specialisten. Michel de Hey's hoofdrol in de Nederlandse techno en house is evengoed te danken aan zijn wekelijkse radioshow, tot op de dag van vandaag jonge dj's inspirerend, en zijn eigen producties, uitgebracht op eigen labels HEY! Records en EC Records. Ondertussen wordt het HEY! keurmerk ook naar de dansvloer gebracht en zijn er uitverkochte feesten in gerenommeerde clubs als Toffler, Studio 80, AIR, Melkweg en Winkel van Sinkel, evenals areas op festivals als Boothstock, R'dam Outdoor, Outdoor Stereo en Thuishaven.Michel de Hey's wereld wordt steeds groter. Artiesten uitnodigend die de sound vertegenwoordigen waar hij voor staat (van Ricardo Villalobos naar Paul Kalkbrenner, van Danny Daze naar Karotte), onvermoeibaar werkend aan nieuwe muziek, opkomende artiesten een platform biedend met zijn Kweekvijver project, en nooit die clubgrond waar hij vandaan komt uit het oog verliezend - deze artiest is altijd in beweging. Een verhaal met een open einde.

Blend presents Bruce Sawyer:Blend presents Tief Traum:Blend presents Rick Roblinski:winnaar dj contest: Teqnov!Blijf op de hoogte over de contest en alle activiteiten van BLEND via de website / facebook/soundcloud/instagram.

Deze dance-avond wordt georganiseerd in & door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met B2CTRL. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief