Cookhouse
+ Melvin Thomasson [locatie: Café De Pancraat]
15 December 2018

Café De Pancraat


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 5,00
Avondkassa: € 7,5

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Dit concert vindt plaats op locatie Café De Pancraat (Pancratiusplein 53)

In 2016 richtten Ronald en Jeroen Hendriksen de band Cookhouse op, die sinds de eerste dag als een speer gaat! De broers haalden met hun debuutsingle binnen no-time een kwart miljoen streams op Spotify, hadden een óvervolle agenda tijdens Popronde in 2017, en werden in april van dit jaar benoemd tot 3FM Talent. Op zaterdag 15 december staat Cookhouse in Café De Pancraat i.s.m. poppodium NIEUWE NOR voor een avond vol onversneden popliedjes met invloeden uit folk- en country-muziek.

De bandnaam van Cookhouse komt voort uit het idee dat de keuken de meest creatieve plek in het huis is. Hier ontstaan volgens de broers muzikale ideeën en voelen zij zich het meest thuis. Als Ronald en Jeroen niet thuis zijn, ze vaak op pad, want vanaf het moment dat debuutsingle ‘In Another Life’, een moderne country pop song, verscheen, hebben de broers geen dag rust gehad. De single haalde binnen no-time een kwart miljoen streams op Spotify en zorgde voor een overvolle agenda. De vervolgsingles ‘Made It Fly’ en ‘Old Friend’ werden opgenomen met co-producer Xander de Buisonjé en bewezen zich als prachtig geproduceerde streamingkannonen.

Cookhouse weet ook live te overtuigen! Ze waren niet voor niets één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde van 2017. Hun debuut-EP presenteerden de twee heren in een stijf uitverkochte So What in Gouda, wat ook niet onopgemerkt bleef bij Roxeanne Hazes, die de band meenam op haar tournee door Nederland. Daarnaast verzorgde Cookhouse de support act voor Jeremy Loops in een uitverkocht Paradiso en werden ze afgelopen april benoemd tot 3FM Talent.support: Melvin Thomasson

De Heerlense singer-songwriter Melvin Thomasson, oud-student van de opleiding KTM aan Arcus College, nam in 2015 deel aan televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en verzorgt op 15 december het voorprogramma met een set vol eigen werk en de beste pop-covers.Dit concert vindt plaats in Café De Pancraat (Pancratiusplein 53) en is een samenwerking tussen De Pancraat en de NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief