Kadavar (DE)
+ Mt. Atlas
08 April 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 16,00
CJP: € 12,00
student: € 12,00
Avondkassa: € 18

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 19:30u. deuren open | 20:00u. - 20:30u. Mt. Atlas | 21:00u - 22:30u. Kadavar
Op zondag 8 april staan de versterkers in poppodium NIEUWE NOR op 11 met één van de meest opwindende acts uit de hardrock-scene! Kadavar staat garant voor vette riffs, psychedelische doom, en 70’s hardrock in de traditie van Black Sabbath, Pentagram en Led Zeppelin. Er is geen twijfel over mogelijk: dit Berlijnse trio is een warm, intens, authentiek geschenk uit vervlogen tijden.

's Werelds toonaangevende wetenschappers hebben onlangs unisono verklaard: “Tijdreizen kunnen niet langer als fictie worden beschouwd, maar als realiteit!” Deze zelfverzekerdheid kwam niet voort uit hypothetische gedachte-experimenten, noch uit jarenlange testen in geïsoleerde laboratoria. Het was de plaat van een rocktrio uit Berlijn dat uit de lucht was gevallen en de professoren ertoe bracht vreugdevol te verkondigen: "Warm, intens, authentiek - ongetwijfeld een geschenk uit vervlogen tijden!"

Kadavar verzorgde in het verleden al de support voor Sleep, Saint Vitus, Pentagram en Electric Wizard; ging op tour met de retro-rockers van Wolfmother; en speelde op festivals als Stoned From The Underground, Yellowstock enFusion Festival, waarmee ze hun status onderstrepen als een van de meest opwindende acts uit de scene!support: Mt. Atlas
The Ten Bells, Recession Youth en Sugar Plum Fairy in één? Het kan! Mt. Atlas smelt deze drie bands samen tot een 'Parkstad All-Star' team, die op zondag 8 april in de NIEUWE NOR hun eerste show speelt. Stoner, grunge en garage-rock in een trauma-verwekkende beerput van dood en verderf. Denk aan Queens of the Stone Age, System of a Down, Nirvana en een mand pas geboren puppies die in de fik staat.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief