'Voodoo' [by Brent New]
Brent New + Jack Roselli + Morero + El Don
20 January 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 5,00
Avondkassa: € 7,5

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
Een nieuw jaar, een nieuwe Nacht, een brand new event: VOODOO! Het collectief onder leiding van 'puppetmaster' Brent New brengt je een betoverende avond vol vrouwvriendelijke housestijlen als Groovy, Afro, Latin & Tribal. Een nacht waarin ritme en dansbaarheid centraal staan.  Denk bij VOODOO aan die bezwerende sets van grootheden als Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto. Of de vervlogen latin vibes van Benny Rodrigues & Franky Rizardo. De wisselwerking tussen de stijlen, verpakt in energieke dj-sets, is het fundament van deze nieuwe Nieuwe Nor Nacht. Verwacht het onverwachte en laat je op 20 januari betoveren door de mysterieuze & bezwerende vibes van VOODOO. 'Join the nation, join the tribe!'
Brent New [Voodoo]

Onze puppetmaster Brent New heeft de touwtjes stevig in z'n handen en legt iedereen zijn wil op met een set vol Groovy, Latin & Afro-house. Dat deed hij eerder dit jaar al (o.a.) op het Parkcity Live Festival én de afterparty's van de Castle of Love freeparty en Festival van de Toekomst hier in de NIEUWE NOR. Mister Voodoo laat de poppetjes dansen. Of je nu wilt, of niet...

Jack Roselli
'In the beginning there was Jack'! Als resident van Red Cup Fissa & Buddha in de Stoba is Jack Roselli een druk bezette man. Afgelopen zomer ben je hem waarschijnlijk ook nog tegen gekomen op Castle of Love, Groove Garden of Once Upon A Beach en Outrageous Festival. 20 januari brengt Jack Roselli diezelfde zomerse sferen terug naar poppodium NIEUWE NOR.

El Don
El Don is 'king aan huis' bij de mannen van Essential. Zo schitterde hij op de Outdoor-editie van Essential Festival op het Coriopolis-terrein in Heerlen én was hij ook te zien tijdens een van die vette Someone Told Me-avonden in de Music Dome. Aan ervaring en skills geen gebrek, El Don heet niet voor niks 'de baas'!

Morero
De prille carrière van Morero bracht hem al voor een aantal shows naar de Music Dome in Kerkrade en daarmee zette hij die eerste stappen in de juiste richting. Zijn muzikale voorkeur gaat van techy, diepere tunes tot aan energieke platen die voorzien zijn van véél ritme en groove. Klinkt wat ons betreft als de ideale combinatie die van Morero een fantastische openingsact maakt!

Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR / Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Brent New. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief