Release Radar - New Music Friday! (week 37)

Relea­se Radar — New Music Fri­day! (week 37)

Er komt héél veel fijne nieuwe muziek uit. We houden de laatste releasese van de acts die je binnenkort in de Nieuwe Nor ziet bij in onze 'Release Radar' op Spotify. Deze keer een nieuw album van Goldkimono, en nieuwe singles van Lex Uiting, Sparkling en Only The Poets.

Goldkimono - Money In My Head (album: S.O.O.N.)
Lex Uiting
- As 't Môch
Sparkling
- I Get Sad So Easily
Only The Poets - Looking At You
Winkler - Closer To Your Hear

Koop direct je tickets via onderstaande links:

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies