Mt. Atlas [EP-release]

Mt. Atlas [EP-relea­se]

Globians Unite

01 oktober 2022 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Einde: 23:30

Mt. Atlas is een post-punk noise band uit Heerlen die bekend staat om energieke shows en creatieve uitlatingen. De act die in 2018 Nu of Nooit won om in 2019 Pinkpop te openen houdt een wijde blik op de wereld en houd van creëren en innoveren met anderen en elkaar.

Als afsluiting van hun artist-residence traject bij de Nieuwe Nor brengen ze op 1 oktober de eerste EP 'ADVICE' uit en dat willen ze graag vieren, zoals je wellicht gewent bent, op geheel eigen wijze. Laat je meevoeren door een blik in het hoofd van de makers en daarmee het vernieuwde Mt. Atlas. Met een absoluut onvoorspelbaar voor- en zijprogramma ga je een avond tegemoet die meer vragen zal oproepen dan beantwoorden.

"Ik zeg dit niet snel maar dit gaat ongetwijfeld een avond worden die je niet snel kunt vergeten" aldus zanger en stadsdichter Sven Vek.

De avond zal in teken staan van eenheid, het stimuleren van creativiteit en pure, ongefilterde chaos.

[Er zal een dresscode zijn deze avond. De band vraagt ALLE bezoekers lichtbruin te dragen of een shirt bij je ticket te bestellen die je ontvangt op de avond zelf.]

Tickets zijn vanaf woensdag 10 augustus te koop!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies