Electric Company
+ Calien Eurlings [locatie: Café De Pancraat]
06 October 2018

Café De Pancraat


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 5,00
Avondkassa: € 7,5

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Dit concert vindt plaats op locatie Café De Pancraat (Pancratiusplein 53)
Electric Company is ijzersterk in het schrijven van tijdloze popsongs: kort, simpel, melodieus, meezingbaar en vaak ook dansbaar. De band rondom Zac Chapman – geboren in Nottingham, getogen in Nederland – is pure pop die zweeft tussen sixties en indiepop. Op zaterdag 6 oktober neemt Electric Company haar kraakheldere liedjes mee naar Heerlen voor een show in Café De Pancraat i.s.m. poppodium NIEUWE NOR.

De catchy popsongs van Electric Company vinden hun inspiratie in de muziek van Arctic Monkeys, The La’s en DMA’s, waarmee zij recent tourden. Inspiratie voor de teksten haalt frontman Zac Chapman bij Bruce Springsteen: “Bij een goede popsong maakt het niet uit of hij 30 of 40 jaar geleden is geschreven. Als je het gevoel erachter herkent, wordt zo’n nummer tijdloos”.Op vrijdag 5 oktober brengt de indiepop-band in Paradiso hun debuutalbum ‘Love Is More Than a Long Goodbye’ uit. Een dag later komt de band met het nieuwe album op zak naar Café De Pancraat om hun nieuwe muziek aan het Heerlense publiek te presenteren tijdens een avond vol tijdloze, ijzersterke popsongs.


 
support: Calien Eurlings
Calien is frontvrouw van de Heerlense pop/rock/americana-band Cal & The Leavin’ Train, waarmee ze onder andere optrad tijdens Parkcity Live. Als support van Electric Company staat de zangeres/gitarist deze keer solo op het podium voor een portie tijdloze popsongs à la Bruce Springsteen en Melissa Etheridge.


 
Dit concert vindt plaats in Café De Pancraat (Pancratiusplein 53) en is een samenwerking tussen De Pancraat en de NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief