Joy Division Undercover - Closer To Curtis
nieuwe datum: 23 april 2021!
21 May 2020

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
Voorverkoop: € 14,00
Avondkassa: € 16,00
CJP/Student: € 12,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 02:00

Verplaatst


Dit concert is vanwege de corona-crisis verplaatst naar 10 september. Tickets blijven geldig, kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gesteld.

Dit concert is vanwege de corona-crisis verplaatst naar 23 april 2021.

"Probably the best Joy Division tribute band ever. Their performances go even further beyond authenticity. When you close your eyes you hear Ian Curtis. 
When you close your eyes you hear Joy Division"

In 2020 is het 40 jaar geleden sinds de legendarische Joy Division’s zanger ‘Ian Curtis’ overleed. Om hem middels een groot eerbetoon te herinneren en tegelijk te vieren dat Joy Division’s tweede album ‘Closer’ in hetzelfde jaar (1980) gereleased werd, zal ‘Joy Division Undercover’ een Europese en Zuid-Amerikaanse club & festival tour doen tussen Februari en Oktober 2020. De Tribute band zal het hele album ‘Closer’ te gehore brengen samen met de band’s meest iconische songs. Ze staan bekend om z´n extreem intensieve en oprechte performance, een perfecte livesound en obscure lichtshow/visuals.

In 2019 genoot de Tribute band van een succesvolle Nederlandse tour met het album ‘Unknown Pleasures’. Op 17 mei 2019 gaven ze een onvergetelijk concert in Poppodium Nieuwe Nor. De kaartjes waren binnen no-time uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!  


De muziek van Joy Division heeft een grote invloed gehad op bekende bands als Arcade Fire, The Editors, Interpol, The National, Sixteen Horsepower, Palace Brothers & many more. Ze openbaren de ultieme ‘sound of darkness’ en zijn de grondleggers van ‘Post Punk’.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR.


Meld je aan voor de nieuwsbrief