The Rad Pack: Joost van Bellen, Willy Wartaal & Mason
All-nighter door de drie clubkanonnen!
11 January 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
vroege vogel (op=op): € 7,50
the Rad Package-deal (4 tickets): € 30,00
voorverkoop: € 10,00
avondkassa: € 15,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 04:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 04.00 en betreft een All Nighter door The Rad Pack: Joost van Bellen, Willie Wartaal & Mason

The Rad Pack hunkert naar clubzalen waar hun tunes uit de speakers blazen, waar het zweet van plafond gutst en waar je je schoenzolen naar de Filistijnen danst. De heren Joost van Bellen, Willie Wartaal en Mason zijn klaar om jullie door de gehaktmolen te halen. De drie clubkanonnen Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen vormen een nieuw dj-collectief, dat onder de naam The Rad Pack de nachten onveilig gaat maken.


Apart van elkaar maken de heren al jaren naam en faam op festivals en in de clubs, dat wist Sinterklaas zelfs. Maar nu trekken deze heldhaftige musketiers gezamenlijk ten strijde tegen alle fake poespas, de veel te korte dj-setjes en het starstatusgedoe. Het is weer hoogtijd voor het échte werk! Verzoekjes? Ga Weg van de Booth!Zowel Wartaal, als Mason en Van Bellen hebben anno 2019 de onhoudbare drang om terug te keren naar de basis. Naar ruige no-nonsense house en aanverwante muziek, dat dampend en stampend het ultieme clubgevoel terugbrengt. The Rad Pack zijn hardwerkende dj’s die tijdens hun all-nighters vanaf openingstijd tot de laatste minuut de handen uit de mouwen steken. Het zijn lastpakken die als sloopkogels geen spaan heel laten van zielloze glamourfeestjes en gelikte opgedirkte clubnachten. Het wordt pompen en zweten geblazen op de beste ongepolijste dansmuziek van het moment. The Rad Pack zal bovendien een dampende schatkist vol parels uit het verleden met zich meeslepen.Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht ism AMS Bookings! Minimumleeftijd: 16 jaar. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief