09-12-2019
Elle Hollis wint Nu of Nooit 2019!


[bron: Pop in Limburg]

Op zondag 8 december is in de volle zaal van de vernieuwde Muziekgieterij tijdens de finale van dé popwedstrijd van Limburg Elle Hollis uitgeroepen tot winnaar Nu of Nooit 2019! Elle Hollis, vorig seizoen Artist in Residence van Parkstad Popstad Talents, mag zich een jaar lang “de meest veelbelovende act van Limburg” noemen. Op vrijdag 19 juni 2020 zal de act de 51e editie van Pinkpop Festival openen!


Daarnaast ontvangt Elle Hollis budget om in zichzelf te investeren en professionele coaching en wordt er een aftermovie gemaakt van het grote Pinkpop-avontuur. Ook plaatst de act zich automatisch voor de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Endeavour.

De winnaar van Nu of Nooit 2019 werd met een knal confetti bekendgemaakt! In de grote zaal van de Muziekgieterij mocht Elle Hollis onder luid applaus, knallende muziek en een berg confetti de prijs ‘Winnaar Nu of Nooit 2019’ in ontvangst nemen. Elle Hollis wint naast de openingsspot op Pinkpop budget waarmee ze in zichzelf kunnen investeren (bijvoorbeeld door het opnemen van een album) en professionele coaching ter voorbereiding op het optreden tijdens Pinkpop en de periode daarna. Ook plaatst Elle Hollis zich automatisch voor de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. Backstage Film Productions zal het grote Pinkpop-avontuur van de act volledig vastleggen op beeld. Ook staat het team van Arons Muziek Heerlen (Inspired by Keymusic) weer klaar om de instrumenten van de winnaar in orde te maken voor hun grote optreden. Tot slot zal WM Digital Services de digitale distributie van de act voor hun rekening nemen.

De finalejury, zijnde Fred van Kruining, Marike Jager, Rob Driessen en Joris van Welsen, reikte de aanmoedigingsprijs uit aan Endeavour waarmee deze act de mogelijkheid krijgt een professionele videoclip op te nemen.


Meer nieuws

19-05-2020

Liefde voor muziek petitieLees meer


14-05-2020

Het Nieuwe Normaal editie 4Lees meer


12-05-2020

Status activiteiten NIEUWE NORLees meer