01-05-2020
Het Nieuwe Normaal editie 2


Het Nieuwe Normaal, een online talkshow over het leven in Parkstad tijdens en na de corona-crisis

. Op dinsdag 5 mei presenteert poppodium NIEUWE NOR de tweede aflevering van haar wekelijkse online talkshow over Parkstad tijdens en na de corona-crisis.

Tijdens ‘Het Nieuwe Normaal’, die te volgens is via Facebook, schuiven er telkens twee gasten aan op het podium van het Heerlense poppodium. Presentator Paul Dolhain bespreekt met hen – op gepaste afstand – de sociale, maatschappelijke en culturele implicaties van de huidige crisis. 

Tijdens de tweede uitzending van ‘Het Nieuwe Normaal’ op dinsdag 5 mei nemen Parkcity Live-organisator Hans Paul Nieskens en de voorzitter Koninklijke Horeca Nederland regio Limburg, Guido Kreutzer, plaats op het podium van de NIEUWE NOR.


Ondernemer Hans Paul Nieskens is, naast festivaldirecteur van Parkcity Live, (mede-)eigenaar van Complex in Maastricht en foodtruck-bedrijf Food Avenue. Ook is hij oud-manager van de band Volumia. Hij zal o.a. ingaan op de gang van zaken rond het verplicht afgelasten van het Heerlense popfestival Parkcity Live dit jaar en welke gevolgen het verplaatsen van Parkcity Live naar 2021 voor de organisatie heeft. 
Guido Kreutzer is voorzitter van de Limburgse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. De horeca is een van de sectoren die het hardst worden getroffen door de corona-crisis. Het is nog onduidelijk wanneer de horeca in Nederland weer open mag. Wanneer verwacht Guido Kreutzer dat we weer op de terrassen van het Pancratiusplein kunnen zitten? En hoe gaat dat eruit zien, zo’n café- of restaurant-bezoek? Want dat is natuurlijk de vraag in het nieuwe normaal van de 1,5m economie. Is een protocol dat hier rekening mee houdt financieel haalbaar en praktisch uitvoerbaar voor de horeca? Als muzikale gast laat Elle Hollis haar nieuwste single Still Mine horen. De 23-jarige Brunssumse zou na het winnen van Nu Of Nooit eigenlijk op 19 juni a.s. Pinkpop openen, maar dat gaat vanwege de corona-crisis niet door. Ook laat ze voor het eerst het nummer horen dat ze voor Home Grown opnam. Via het initiatief Home Grown vroegen de Limburgse poppodia aan 24 Limburgse artiesten om in ‘splendid isolation’ een liedje op te nemen. 


‘Het Nieuwe Normaal’ is wekelijks op dinsdagavond vanaf 20:00 uur live te zien via de Facebook-pagina van poppodium NIEUWE NOR. Daarna blijft de uitzending beschikbaar op Facebook en wordt hij ook via het YouTube kanaal van de NIEUWE NOR aangeboden.

Meer nieuws

07-05-2021

Playground Heerlen daagt talentvolle Heerlense cultuurmakers uitLees meer


19-02-2021

Boek over halve eeuw NOR in de maakLees meer


19-05-2020

Liefde voor muziek petitieLees meer